« Zpět

Vítězové Zlaté koruny se představí už dnes

| 14. dubna 2004 - 0:47 | Zprávy | Účty

Výsledky soutěže Zlatá koruna o nejlepší finanční produkt roku budou slavnostně vyhlášeny dnes v 10.00 hodin v Průmyslovém paláci na pražském Výstavišti.

Slavnostní program udílení cen letos uvádí Ondřej Havelka, účinkovat bude i jeho swingový orchestr Melody Makers. Ceny budou přebírat zástupci nejvýznamnějších finančních institucí a firem působících v České republice. Předávání Zlatých korun rovněž oficiálně otevře již třetí ročník finančního Fóra PENÍZE. Záštitu nad ním letos převzal ministr průmyslu a obchodu Milan Urban.?Cílem letošního ročníku, který se bude konat krátce před naším vstupem do Evropské unie, je podpořit přechod malých a středních podniků do podmínek podnikání v rámci EU. Fórum PENÍZE je především o financích a protože víme, jak obtížné je pro malé a střední podniky dostat se k úvěrům, chceme diskusi posunout ke konkrétním řešením, ukázat cesty a způsoby, které mohou podnikatelům v jejich situaci pomoci," řekl Pavel Doležal, ředitel pořádající společnosti pdMEDIA. ?Významné změny na finančním trhu ale pocítí i soukromé osoby, klienti bank, stavebních spořitelen, penzijních fondů i společností pro kolektivní investování. Také jim je letošní diskusní fórum určeno,? dodal P. Doležal. První den Fóra, jehož začátek je plánován na 12.30 hodin, je věnován tématu Finance a podnikání po začlenění České republiky do EU. Vystoupí na něm mj. ing. Petr        Procházka, CSc.,  ředitel odboru EU a mezinárodních organizací České národní banky, s referátem o vlivu vstupu České republiky do EU na bankovní sektor,  dále Ondřej Vobruba, ekonomický poradce Delegace Evropské komise v ČR, který pohovoří o obchodních vztazích v rámci EU a se třetími zeměmi po 1. květnu, nebo ing. Petr Koten z Komerční banky, jenž přiblíží možnosti financování projektů ze zdrojů Evropské unie, a řada dalších. K předneseným příspěvkům se uskuteční otevřená diskuse.
Nová Octavia poprvé na Fóru
Návštěvníci Fóra se budou moci zítra seznámit nejen s oceněnými produkty finančního trhu, ale také s novým typem vozu Škoda Octavia, který bude díky spolupráci se společností Škoda Auto, u příležitosti této akce vystaven v České republice vůbec poprvé. Fórum PENÍZE potrvá až do pátku 16. dubna. Oficiálními partnery Fóra PENÍZE jsou Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR a Hospodářská komora hl. m. Prahy. Partnerem je rovněž Česká televize. Partnerem diskusního fóra je ČSOB. Hlavní mediální partneři jsou Český rozhlas 1 Radiožurnál a deník Právo, dalšími mediálními partnery jsou Prosperita, abradio.cz, Ekoinfo.cz a Finance Magazine.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.