« Zpět

Víme, který spořicí účet garantuje, že rok nesníží úrok

| 17. října 2012 - 13:00 | Zprávy | Účty

//

Chcete mít své úspory bezpečně pod kontrolou a kdykoliv k dispozici? A chcete navíc rozumné zhodnocení bez kolísání úroku?  Odpovědí na tyto otázky je nový účet od LBBW Bank – Spořicí účet GARANT.

//

Chcete mít své úspory bezpečně pod kontrolou a kdykoliv k dispozici? A chcete navíc rozumné zhodnocení bez kolísání úroku?  Odpovědí na tyto otázky je nový účet od LBBW Bank – Spořicí účet GARANT.
 

Současná nejistá doba nás nutí myslet na zadní kolečka. A o úsporách to platí dvojnásob. Existuje však pravidelné spoření, které garantuje, že nabízený úrok se po nějaké v tichosti nesníží a vy musíte hledat znovu? Vítanou novinkou je Spořicí účet GARANT od LBBW Bank, který zajistí, že Vaše spoření se zhodnotí atraktivní sazbou a tato sazba se po dobu celého jednoho roku nezmění. Pokud vás již nebaví stále sledovat nové akční nabídky vysokých úrokových sazeb, které však trvají jen krátce, zvolte garanci úrokové sazby!
 
Je důležité mít možnost se ke svým penězům na spořicím účtu rychle dostat.  Spořicí účet GARANT  od LBBW Bank kombinuje výhody spořicího účtu a termínovaného vkladu – peníze máte kdykoliv k dispozici a zároveň garantovanou výši atraktivní úrokové sazby, která po celý jeden rok neklesne. Navíc jsou vaše peníze 100% pojištěny až do výše 100 000 eur. A jako bonus vám budou úroky na účet připisovány každý měsíc, takže vaše úspory rostou rychleji.
 
Spořicí účet GARANT si můžete založit, aniž byste měli běžný účet u LBBW Bank a jeho vedení je zcela zdarma. Bezplatné je také internetové bankovnictví, všechny vklady a domácí příchozí transakce a první elektronická odchozí platba v měsíci. 
 
Na Spořicí účet GARANT lze posílat úspory jak pravidelně, tak i jednorázově, je zkrátka dobrou a bezpečnou volbou pro všechny, kteří chtějí chytře spořit a mít záruku rozumné neměnné úrokové sazby.
  
Více na www.sporenigarant.cz nebo www.LBBW.cz

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.