« Zpět

Studenti si během dvou týdnů založili u GE Money Bank přes 3800 účtů

| 8. října 2008 - 10:14 | Zprávy | Účty

Více než 3800 kont Genius Student si u GE Money Bank založili studenti v posledních dvou zářijových týdnech. Banka tak pro velký zájem navýšila počet MP3 přehrávačů, které lze v rámci speciální nabídky získat po založení studentského účtu do konce října.

"Zájem o konto Genius Student předčil naše očekávání. Každý den o něj v průměru zažádá bezmála 350 klientů. Abychom mohli garantovat dárek všem zájemcům až do konce října, rozhodli jsme se navýšit počet MP3 přehrávačů z původních 5 tisíc na 12 tisíc," říká Jiří Kresl, produktový manažer depozitních produktů GE Money Bank. "Aktuálně je největší zájem o konto Genius Student v jihomoravském a severomoravském regionu," dodává Jiří Kresl.

Konto Genius Student je vedeno zdarma a jeho součástí je nejen bezplatné využívání kanálů přímého bankovnictví, ale také měsíční výpisy zasílané poštou nebo elektronicky (eVýpis), platební karta Maestro nebo MasterCard Standard, platební karta MasterCard Internet, kontokorentní úvěr Felxikredit ve výši až 10 tisíc korun či Spořicí účet. Klient má dále zdarma i všechny příchozí transakce.

GE Money Bank chce také motivovat studenty k častějšímu využívání platebních karet. Za všechny bezhotovostní transakce provedené platebními kartami získají odměnu ve výši 0,5 % z objemu těchto plateb. Odměna za platby kartou se týká všech plateb v obchodní síti a na internetu a klientovi je zúčtována souhrnně na konci každého kalendářního měsíce.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.