« Zpět

Spořitelní družstvo UNIBON má novou pobočku

| 5. února 2009 - 12:03 | Zprávy | Účty

Nová pobočka spořitelního a úvěrního družstva UNIBON se nachází na jedné z nejfrekventovanějších ulic pěší zóny v centru Ostravy. Klienti se mohou těšit na ještě větší komfort při osobním jednání a stejně kvalitní služby, na jaké byli dosud zvyklí.

Nová pobočka spořitelního a úvěrního družstva UNIBON se nachází na jedné z nejfrekventovanějších ulic pěší zóny v centru Ostravy. Klienti se mohou těšit na ještě větší komfort při osobním jednání a stejně kvalitní služby, na jaké byli dosud zvyklí.

Vysoký standard pobočky je samozřejmostí, stejně jako profesionální přístup všech zaměstnanců. "Naším cílem v roce 2009 je nejen nabízet klientům služby v prostředí s odpovídajícím zázemím, ale také udržet jejich úroveň. Kromě služeb spojených s platebním stykem a nabídkou platebních karet, jde také o úrokové sazby našich spořicích účtů a termínovaných vkladů, jejichž výše se dlouhodobě pohybuje mezi nejlepšími v rámci České republiky", tvrdí předseda představenstva UNIBONu David Rusňák.

Jeho slova potvrzují sazby, které vešly v platnost od 15. ledna 2009. Došlo sice k jejich mírnému snížení, přesto se roční úroková sazba například u spořicího účtu udržela nad třemi procenty (konkrétně 3,5 %). "Stejně jako ostatní finanční ústavy jsme i my museli reagovat na vývoj ekonomické situace ve světě a následné reakce České národní banky. Snížení sazeb je však v našem případě minimální, takže jsme své pozice, co se výše nabízených úroků týče, udrželi," vysvětluje a dodává: "Loňský rok byl pro nás zcela určitě výjimečný. Podařilo se nám zprovoznit plnohodnotné bankovnictví pro běžné občany, což samo o sobě znamená obrovský krok kupředu. Doposud jsme své služby nabízeli hlavně právnickým osobám, firmám a živnostníkům, v současné době si u nás zakládá účty stále více a více fyzických osob, řekněme běžných klientů."

Unibon nabízí standardní služby, jak je občané znají u ostatních peněžních ústavů. Od vedení běžných účtů, realizace platebního styku, vydávání platebních karet, až po například zajišťování platby SIPO. Nabízí širokou škálu možností, jak zhodnotit svoje úspory a své produkty se snaží stále vylepšovat.

Adresa nové pobočky:
UNIBON, spořitelní a úvěrní družstvo
28. října 37/212
Ostrava-Moravská Ostrava

Kontakty na pobočku
Tel: 597 575 123, 597 575 182
Fax: 596 111 527
e-mail: p.kolderova (zavináč) unibonsud.cz, m.peterkova (zavináč) unibonsud.cz
www.unibonsud.cz

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.