« Zpět

Spořicí účet od AXA Bank: 3% zhodnocení a nulové poplatky

| 8. dubna 2010 - 13:59 | Zprávy | Účty

S jedním z nejlepších spořicích účtů přišla na český trh AXA Bank. Nabízí roční úrokovou sazbu 2,5 %, věrnostním bonusem 0,5 % a nulovými poplatky za založení i zrušení účtu. „Celkové roční zhodnocení 3 % je unikátní nabídka,“ říká Petr Skok, generální ředitel AXA Bank Europe pro Českou republiku.


Co klientům AXA Bank nabízí?
V současné době nabízíme výhodný spořicí účet s roční úrokovou sazbou 2,5 % a věrnostním bonusem 0,5 %. Bonus vyplácíme v případě, že průměrný roční zůstatek na účtu od jeho založení až do konce letošního roku přesáhne 40 tisíc korun. Celkové roční zhodnocení 3 % je vynikající nabídka v rámci spořicích účtů na českém trhu. K účtu lze navíc sjednat mezinárodní platební kartu bez poplatku za její vydání nebo vedení a speciální pojištění pro případ smrti následkem úrazu.
Kolik stojí založení a vedení účtu a jaký je minimální vklad?
Založení i vedení účtu je zdarma, stejně jako případné zrušení účtu. Zdarma je také internetové bankovnictví a neplatí se ani za první dvě odchozí platby zadané právě prostřednictvím internetu. Při založení účtu navíc není třeba vkládat žádnou minimální částku, takže klienti mohou spořit postupně a začít třeba jen s pár sty korunami měsíčně. Jen pro vydání mezinárodní debetní karty VISA Electron k účtu je třeba mít zůstatek alespoň 2 tisíce korun.
Čím se AXA bank odlišuje od konkurence?
AXA Bank je menší, ale velmi dynamická banka, která využívá zázemí velké mezinárodní finanční skupiny. Můžeme využívat již zavedených distribučních kanálů skupiny AXA v ČR, tedy
sítě poboček i externích makléřů. S klienty však chceme být v kontaktu především prostřednictvím moderního internetového a telefonního bankovnictví. Pro klienty je to pohodlnější a my tak minimalizujeme náklady, a můžeme pak nabízet vyšší výnosy a nižší poplatky.
Jak si lze spořicí účet založit?
Nejsnáze na internetové stránce www.axabank.cz nebo prostřednictvím call centra. Klienti mohou rovněž navštívit kteroukoliv z třiceti poboček skupiny AXA v České republice.
Proč se AXA, známá především díky svým aktivitám v oblasti pojišťovnictví, rozhodla vstoupit na český bankovní trh?
AXA byla vždy orientována především na pojišťovnictví a tak to zůstane i nadále. Díky velmi tvrdé konkurenci v oblasti finančního zabezpečení je však důležité klientům nabízet co nejširší portfolio produktů. Na jedné straně tak oslovíme co nejširší skupinu nových klientů, na straně druhé pak můžeme nabídnout komplexnější služby klientům současným, kteří to oceňují. Víme, co od nás klienti chtějí, protože máme zkušenosti ze zahraničí. Česká republika je již šestou zemí, kde AXA Bank Europe zahájila svou činnost.
Spořicí účet od AXA Bank
Základní úroková sazba  -  2,5 % p.a.
Věrnostní bonus -   0,5 % p.a.
Zřízení a vedení účtu  -  zdarma
Minimální vklad  -  žádný

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.