« Zpět

Speciální nabídka LBBW Bank: termínovaný vklad na tři měsíce s úrokem 3 % p.a.

| 12. ledna 2010 - 11:21 | Zprávy | Účty

LBBW Bank přichází v těchto dnech s časově omezenou speciální nabídkou. IQ MAXI vklad umožňuje zhodnotit nové vklady po dobu třech měsíců vysokým úrokem 3 % p.a.

Jako bonus k vkladu nabízí banka zdarma služby privátního bankovnictví včetně VIP Konta, zlaté platební karty a zvýhodněného domácího platebního styku, to vše po dobu trvání vkladu.

LBBW Bank přichází v těchto dnech s časově omezenou speciální nabídkou. IQ MAXI vklad umožňuje zhodnotit nové vklady po dobu třech měsíců vysokým úrokem 3 % p.a. Jako bonus k vkladu nabízí banka zdarma služby privátního bankovnictví včetně VIP Konta, zlaté platební karty a zvýhodněného domácího platebního styku, to vše po dobu trvání vkladu.
Tato speciální nabídka je podmíněna založením IQ MAXI vkladu na tři měsíce s minimálním celkovým vkladem ve výši jednoho milionu korun. Pro IQ MAXI vklad může klient využít maximálně polovinu celkového nového vkladu, druhou polovinu vkladu je možné uložit do jiných produktů LBBW Bank dle výběru klienta. Nabídka je platná do 15. 2. 2010.
Pořiďte si spořící účet on-line zde
VIP konto, které doplňuje tuto speciální nabídku, je standardně nabízeno zdarma pouze privátním klientům s vkladem u LBBW Bank ve výši minimálně 3 mil. Kč. V tomto případě ve spojení s IQ MAXI vkladem nabízí klientovi výhodné získání prestižní zlaté platební karty MasterCard Gold, dále zvýhodněný tuzemský platební styk, nadstandardní úrok v Kč i v jiných měnách, vysoký kontokorentní rámec a také individuální přístup privátního bankéře již při mnohem nižším vkladu.
IQ MAXI vklad je termínovaný vklad umožňující fyzickým osobám bezpečné uložení a zhodnocení jednorázově vložených volných finančních prostředků bez poplatků.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.