« Zpět

SERVIS 24 Mobilní banka pro telefony iPhone jednou z nejstahovanějších aplikací

| 14. března 2012 - 13:03 | Zprávy | Účty

Aplikace České spořitelny SERVIS 24 Mobilní banka určená pro mobilní telefony iPhone patří už více než dva týdny od svého spuštění mezi nejstahovanější. Jen během prvního týdne od spuštění si ji do svého zařízení stáhlo více než 10 tis. zájemců.


Aplikace též od uživatelů obdržela téměř nejvyšší možné hodnocení, což ji řadí mezi nejkvalitnější nabízené produkty.
Díky aplikaci SERVIS 24 Mobilní banka mohou klienti jednoduše spravovat a kontrolovat své finance pomocí svého mobilního telefonu. Aplikace SERVIS 24 Mobilní banka je určená pro telefony iPhone s operačním systémem iOS verze 4 a vyšší a je zdarma dostupná prostřednictvím App Store.
Pro používání aplikace v mobilním telefonu je nezbytné mít aktivovanou službu SERVIS 24 Internetbanking. Jako první v ČR umožňuje skenovat a zaplatit složenky, dále zadávat jednorázové příkazy, prohlížet transakční historii a zůstatek na účtu, kontaktovat přímo ČS, vyhledat nejbližší bankomat či pobočku ČS a zjistit její otevírací dobu.
Přihlášení do aplikace je velmi jednoduché. Po jejím stažení se uživatel přihlásí (nejlépe na pevném počítači) do aplikace SERVIS 24 Internetbanking, kde si nastaví heslo pro SERVIS 24 Mobilní banka, opíše jednorázový kód, zadá své klientské číslo a odešle. Pro každé další přihlášení už jen stačí zadat heslo pro SERVIS 24 Mobilní banka.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.