« Zpět

Raiffeisenbank ustupuje od poplatku za zrušení účtu

| 21. července 2005 - 11:29 | Zprávy | Účty

V rámci pokračujícího zlepšování služeb klientům se Raiffeisenbank a.s. rozhodla zrušit poplatek za zrušení klientského účtu. Změna bude platit od 1. srpna.

V rámci pokračujícího zlepšování služeb klientům se Raiffeisenbank a.s. rozhodla zrušit poplatek za zrušení klientského účtu. Změna bude platit od 1. srpna.
 
Zrušení poplatku se týká všech běžných účtů vedených v korunách i cizích měnách, stejně tak všech balíčků služeb, jejichž součástí je běžný či spořící účet. Doposud poplatek za zrušení těchto účtů činil 300 Kč.
 
Průzkumy přitom ukazují, že převážná většina klientů je se službami banky spokojena a nemá tedy k odchodu důvod. Raiffeisenbank měří spokojenost klientů pravidelně a z výsledků šetření vyplývá, že spokojenost zákazníků banky neustále roste a v současné době přesahuje 90 procent.
 
V létě banka rovněž zlevnila zahraniční platby a zavedla do sazebníku zvýhodněnou přeshraniční platbu. Zvýhodněné jsou nově rovněž platby v rámci skupiny Raiffeisen, kdy klient získá slevu 20 % z poplatku za provedení transakce.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Chtěla bych zrušit nefunkční učet...