« Zpět

PS jako jediná prodává úvěry a spořicí účty on-line přes nový web Zlaté koruny

| 15. října 2007 - 13:45 | Zprávy | Účty

Poštovní spořitelna znovu dokazuje kvalitu svých produktů. Po sérii cen ze soutěže Zlatá koruna se stala první finanční společností, která na společných stránkách iDNES.cz a Zlaté koruny zprostředkovává klientům své služby on-line.


?Jako první jsme využili potenciálu přelomového internetového projektu Zlaté koruny a začali na stránkách Zlatakoruna.idnes.cz nabízet on-line sjednání spotřebitelských úvěrů a spořících účtů,? uvedl Libor Svoboda, produktový manažer Poštovní spořitelny.
Zlatá koruna potvrdila již dříve v letošním roce kvalitu finančních produktů PS. Poštovní spořitelna v soutěži obdržela celkem devět medailí, z toho dvě zlaté. Vedle platebních karet a elektronického bankovnictví odborníci i veřejnost ocenili také programy PS pro podnikatele. ?V hlavní kategorii, Ceně veřejnosti, zvítězilo internetové bankovnictví Poštovní spořitelny Max Internetbanking PS. Zájem vyvolal i CashBack, který jsme do české republiky přinesli vůbec jako první,? upřesňuje Svoboda.
Internetový projekt významné finanční soutěže odstartovaný k 1. říjnu na stránkách portálu iDnes.cz poskytuje návštěvníkům informace o nejlepších finančních produktech vybraných odborníky a veřejností. Kromě inzerce zároveň umožňuje nákup produktů rovnou prostřednictvím internetu.
?Díky faktu, že vítězné produkty v jednotlivých kategoriích vybírá stovka finančních odborníků, se stávají výsledky hodnocení ve Zlaté koruně významným ukazatelem kvality jednotlivých produktů pro širokou laickou veřejnost,? řekl Pavel Doležal, ředitel finanční soutěže Accenture Zlatá koruna 2007.
Spuštění serveru Zlatakoruna.idnes.cz bylo tečkou za ukončením jubilejního pátého ročníku prestižního finančního ocenění. Toho se od roku 2003 zúčastňují všechny významné banky, pojišťovny a jiné finanční společnosti. Produkty v rámci Accenture Zlaté koruny hodnotí více než stovka finančních odborníků, kteří nemají žádný vztah k finančním společnostem, jejichž produkty v rámci Zlaté koruny hodnotí. Zlatá koruna tak garantuje široké veřejnosti nezávislost hodnocení.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.