« Zpět

Poštovní spořitelna nabízí nadprůměrný úrok u termínovaných vkladů

| 14. dubna 2009 - 11:15 | Zprávy | Účty

Poštovní spořitelna přichází se skvělou nabídkou, jak výhodně zhodnotit peníze. Od 1. dubna 2009 nabízí termínované vklady s dobou trvání vkladu na dva roky a s atraktivní roční úrokovou sazbou ve výši 3 %. Termínované vklady obecně platí za vhodnou volbu pro výhodné zhodnocování finančních prostředků pro konzervativní klienty. Při vkladu na dva roky budou mít fixní roční úrokovou sazbu 3 %

Poštovní spořitelna přichází se skvělou nabídkou, jak výhodně zhodnotit peníze. Od 1. dubna 2009 nabízí termínované vklady s dobou trvání vkladu na dva roky a s atraktivní roční úrokovou sazbou ve výši 3 %.
"Termínované vklady obecně platí za vhodnou volbu pro výhodné zhodnocování finančních prostředků pro konzervativní klienty. My jsme se teď rozhodli těmto klientům nabídnout právě na termínovaných vkladech atraktivní úročení. Při vkladu na dva roky budou mít fixní roční úrokovou sazbu 3 %," vysvětlil hlavní lákadlo nové nabídky Petr Mikoláš, manažer útvaru Spoření a investice Poštovní spořitelny.
Mezi další výhody termínovaných vkladů s roční fixní úrokovou sazbou a dobou trvání vkladu na dva roky patří malá výše vložené peněžní částky (již od 5.000 Kč), dále možnost automatické obnovy vkladu, a také založení bez nutnosti běžného účtu. Termínované vklady si zákazníci mohou sjednat na některém ze 48 finančních center Poštovní spořitelny nebo na většině pošt po celé republice.
Zájem o spořící produkty se v poslední době výrazně zvětšuje, což potvrzují i údaje ČNB. "Úspory domácností u českých bank pokračují v raketovém růstu. Vklady domácností rostou o 12,5% meziročně a dosáhly podle statistik ČNB na konci února rekordních 1 bilionu a 554 mld. korun. Je to důsledek vyšší opatrnosti domácností, které mají v době hospodářské krize strach zejména ze ztráty zaměstnání," potvrzuje hlavní ekonom PS Jan Bureš.
Poštovní spořitelna dlouhodobě nabízí širokou škálu kvalitních spořících účtů a termínovaných vkladů, ze kterých si každý vybere to, co mu nejvíce vyhovuje. V nabídce je například velmi oblíbený spořící účet Červené konto, který nabízí nadprůměrné úročení, jednoduchou obsluhu pomocí elektronického bankovnictví a také možnost peníze kdykoli vybrat. Škálu spořících produktů pak doplňuje Spořící účet s volenou výpovědní lhůtou a také Spoření na vzdělání

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.