« Zpět

Plánovaná odstávka systému Raiffeisenbank

| 23. září 2009 - 10:05 | Zprávy | Účty

Raiffeisenbank o tomto víkendu chystá plánovanou odstávku části svých bankovních systémů, která je nezbytným předpokladem další modernizace IT infrastruktury. Z toho důvodu nebudou o víkendových dnech dostupné účty eKonto a původní cenové programy bývalé eBanky. Systémy budou opět plně funkční v úterý 29. 

Raiffeisenbank o tomto víkendu chystá plánovanou odstávku části svých bankovních systémů, která je nezbytným předpokladem další modernizace IT infrastruktury. Z toho důvodu nebudou o víkendových dnech dostupné účty eKonto a původní cenové programy bývalé eBanky. Systémy budou opět plně funkční v úterý 29. září ráno. Klienti banky již byli o odstávce informováni.
Na následující prodloužený víkend Raiffeisenbank chystá plánovanou technickou odstávku části svých bankovních systémů. Vybrané systémy budou vypnuty o půlnoci z pátku 25. září na sobotu 26. září a v následujících dnech tak budou nedostupné účty eKonto a původní cenové programy bývalé eBanky. Na účty se tedy nebude možné přihlásit ani nepůjde provádět jakékoli transakce. Ukončení odstávky je plánováno na úterý 29. září 7:00.
Platební karty budou i v těchto dnech fungovat bez omezení, a to pouze s výjimkou služby zamykání platební karty. Účty a balíčky Kompletkonto budou rovněž dostupné bez omezení.
Odstávka je součástí dlouhodobého plánu modernizace bankovní IT infrastruktury s cílem dále zkvalitňovat a zrychlovat služby.
Své klienty Raiffeisenbank o odstávce již infomovala prostřednictvím poboček, schránek v internetovém bankovnictví i internetových stránek banky.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Do kdy bude odstavka ? Litaji mu penize nemam je ani na ucte ani kam jsem je poslala,