« Zpět

Osobní účet Spořitelny s doplňkovými produkty

| 8. října 2008 - 10:14 | Zprávy | Účty

Osobní účet České spořitelny, který umožňuje svobodnou volbu služeb k účtu, si získává stále širší využití mezi klienty. Ti si navíc mohou nastavení účtu kdykoli změnit, například jednoduše pomocí internetového bankovnictví.

Klienti s Osobním účtem mohou zdarma neomezeně vybírat v síti bankomatů ČS nebo provádět neomezený počet plateb s pomocí sběrného boxu, telefonního bankéře či přes internet. Méně aktivní klienti mohou využít základní varianty za pouhých 29 korun, ve které je zahrnuto vedení účtu, měsíční výpisy, nastavení trvalých plateb a lze přidat ještě jeden finanční produkt – třeba mezinárodní kartu Visa Classic.

Součástí nabídky jsou doplňkové produkty Speciál, které chrání klientovy výdaje nebo mu pomohou ve složitých životních situacích. V případě nezaměstnanosti nebo nemoci může Osobní účet umožnit klientům dodatečný příjem ve výši až pět tisíc korun měsíčně na výdaje v domácnosti.

Stačí si zřídit Pojištění pravidelných výdajů

Osobní účet s asistenčními službami může zajistit rychlou pomoc v případě poruchy automobilu v cizině nebo při havárii v domácnosti.
Řada klientů také ocení komplexní právní servis, který je možný sjednat k Osobnímu účtu například pro případ reklamací zboží, služeb nebo nemovitostí. Dalším možným doplňkovým produktem je sjednání cestovního pojištění, které klientům zajistí široký rozsah krytí.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.