« Zpět

Osobní účet České spořitelny si podle svého sestavilo už 1,5 mil. klientů

| 28. srpna 2009 - 8:36 | Zprávy | Účty

Podle svých přání a potřeb si bankovní účet nadefinovalo už půl druhého milionu klientů České spořitelny. Možnost svobodně si vybrat produkty a služby svého konta jim od srpna 2007 nabízí Osobní účet České spořitelny. Většinu účtů si sjednaly fyzické osoby starší 18 let, důležitou část však tvoří i osobní účet pro studenty, který banka nabízí od února 2009. 

Podle svých přání a potřeb si bankovní účet nadefinovalo už půl druhého milionu klientů České spořitelny. Možnost svobodně si vybrat produkty a služby svého konta jim od srpna 2007 nabízí Osobní účet České spořitelny. Většinu účtů si sjednaly fyzické osoby starší 18 let, důležitou část však tvoří i osobní účet pro studenty, který banka nabízí od února 2009. V současné době má Osobní účet České spořitelny Student již více než 72 tisíc klientů. Důležitou součástí účtu se stal také nový systém benefitů s názvem Program výhod České spořitelny, jehož cílem je odměňovat klienty za aktivní využívání Osobního účtu České spořitelny a využívání dalších služeb Finanční skupiny České spořitelny. Program výhod si od začátku tohoto roku ke svému účtu zřídilo více než 111 000 klientů.
Osobní účet České spořitelny klientům umožňuje zvolit pouze ty služby, které aktivně využijí, a nastavení svého účtu podle potřeby libovolně měnit. K nejoblíbenějším kombinacím služeb k Osobnímu účtu České spořitelny patří Debetní karty, Výběry z bankomatů České spořitelny zdarma a telefonní a internetové bankovnictví SERVIS 24. Tato skladba služeb však tvoří pouze 8,7 % ze všech zvolených kombinací. Klienti si vybírají nastavení svého účtu individuálně podle svých preferencí - větší množství shodně zvolených kombinací se neobjevuje, což je důkazem, že rozhodnutí vydat se cestou svobodně nastavitelných produktů bylo správné. Bankovní služby nelze klientům předdefinovat do balíčku, protože potřeby každého z nich se liší.
Program výhod je samostatná služba, která oceňuje klienty České spořitelny za jejich aktivitu u celé Finanční skupiny České spořitelny, tj. i za vlastnictví a zůstatek jak na stavebním spoření či penzijním připojištění, tak i na účtu, vkladových produktech nebo zůstatku na úvěru či hypotéce. Ocenění aktivit se pak promítá do výše slevy z vedení Osobního účtu České spořitelny, a to od 10 % až do plných 100 %. Vzhledem k aktivitám našich klientů čerpá naprostá většina z doposud sjednaných Programů výhod slevu vyšší než 25 %.
Osobní účet České spořitelny s Programem výhod získal titul Bankovní inovátor 2009, který mu v soutěži Hospodářských novin a vydavatelství Economia prostřednictvím internetového hlasování přidělili sami klienti.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Marie Kozumplíková Šumperk

Výpis ČS Špk Marie Kozumplíkové

Výpis z osobního účtu  ČS ˇšpk Marie a Vítězslava Koumplíkovi

Vážení,

vždy jsem každý měsíc dosrtávala emailen Výpis z účtu. Za květen 2022, ještě má na dodání čas, ale zpětně měsíce dozadu se mi také nepodaří najít.

Vždy to fungovalo, jak má.

Marie a Vítězslav Kozumplíkovi.

Dobrý den,

obraťte se prosím přímo na Vaši banku Česká spořitelna na telefonu 800 207 207.

Vaše Zlatá koruna