« Zpět

Oberbank zahajuje 140. rok své existence s novým dynamickým logem

| 30. prosince 2008 - 11:59 | Zprávy | Účty

Oberbank koncern slaví v roce 2009 již 140 let své existence. Tato tradiční, nezávislá, hornorakouská banka startuje nový rok s novým dynamickým a velmi kreativním logem – 3D „O-čkem“.

Oberbank AG byla založena v Linci roku 1869 jako malá regionální banka. V současnosti má zastoupení již v 5 státech střední a východní Evropy – Rakousku, Německu, České republice, Maďarsku a od dubna 2009 také na Slovensku (kde byl doposud koncern zastoupen jen jako Oberbank Leasing). Koncernu Oberbank AG svěřilo více jak 300.000 klientů své vklady v objemu téměř 10mld. Euro (cca CZK 250 mld.). Mimo to spravuje banka cenné papíry klientů v hodnotě 7,3 mld. Euro (cca CZK 180 mld.). Objem vkladů přitom neustále roste a je důkazem důvěry, kterou bance její klienti projevují.

Oberbank AG, pobočka Česká republika je organizační složkou rakouské Oberbank, která působí na českém trhu jako univerzální banka od roku 2004. "V listopadu byly otevřeny 2 nové pobočky v Praze 5 Smíchově a Praze 7 Holešovicích, a tak je nyní v provozu 18 filiálek. Rok 2009 zahájíme otevřením 19. filiálky, která se bude nacházet v Ústí nad Labem. Pak bude Oberbanka zastoupena již ve všech regionech České republiky," dodal ředitel Oberbank, pobočka Česká republika, pan Ing. Robert Pokorný.

I přes velmi konzervativní obchodní politiku startuje Oberbank svůj významný rok v novém dynamickém rytmu a to s novým 3D „O“- čkem, které se čím dál tím více vrývá do podvědomí českému zákazníkovi.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.