« Zpět

O spořicí účet AXA Bank mají klienti mimořádný zájem

| 10. června 2010 - 12:00 | Zprávy | Účty

Spořicí účet od AXA Bank se těší velkému zájmu klientů, kteří si u nové banky od počátku února uložili již více než 1,8 miliardy korun. Klienty láká zejména zhodnocení ve výši až 3 % ročně společně s nulovými poplatky za založení a vedení účtu.

Spořicí účet od AXA Bank se těší velkému zájmu klientů, kteří si u nové banky od počátku února uložili již více než 1,8 miliardy korun. Klienty láká zejména zhodnocení ve výši až 3 % ročně společně s nulovými poplatky za založení a vedení účtu.
Na českém trhu unikátní 3% výnosy se skládají ze základní roční úrokové sazby ve výši 2,5 % a věrnostního bonusu 0,5 %. Ten klient získá na konci kalendářního roku v případě, pokud má na účtu průměrně uloženo více než 40 tisíc korun. K nejvýnosnějším produktům ve své kategorii však spořicí účet od AXA Bank patří už svou základní úrokovou sazbou.
„Obrovský zájem o náš spořicí účet zcela překonal naše očekávání. Potvrdilo se však, že v současnosti jsou lidé pro jednoduché a bezpečné produkty tohoto typu velmi příznivě naladěni. Spořicí účet je určen jak těm, kteří ihned vloží velkou částku, tak těm, kteří spoří postupně. Neexistuje totiž žádný povinný minimální vklad,“ říká k tomu Marek Zeman, ředitel PR a komunikace finanční skupiny AXA.
Bez poplatků a s jednoduchým ovládáním
Velkou předností spořicího účtu AXA Bank jsou bezesporu nulové poplatky za založení, vedení i případné zrušení účtu. Bezplatné je i internetové bankovnictví, díky kterému je možné kontrolovat stav účtu a zadávat platby pohodlně z domova. První dvě takto zadané platby jsou přitom rovněž zdarma.
K účtu je na žádost klienta vydávána mezinárodní debetní karta VISA Electron s čipem, a to v okamžiku, kdy zůstatek na účtu dosáhne minimálně 2 000 Kč. Vydání, vedení, aktivace i blokace karty je zdarma, stejně jako platby v obchodech v ČR i zahraničí. Za výběr z tuzemského bankomatu zaplatíte 29 korun, v zahraničí pak 1 % z vybírané částky (minimálně 59 Kč).
Pojištění za pár korun měsíčně
AXA Bank má zázemí v jedné z největších svatových finančních skupin, a proto může nabídnout ke svému spořicímu účtu i další výhody. Při otevírání účtu v internetové žádosti lze sjednat speciální pojištění pro případ smrti následkem úrazu. Pojistné plnění se určuje dle zůstatku na účtu stejně jako výše pojistného. Například při zůstatku 120 tisíc korun bude pozůstalým v případě pojistné události vyplacena stejná částka, přitom měsíční pojistné je jen 26 korun.
Spořicí účet od AXA Bank lze jednoduše založit na internetové stránce www.axabank.cz nebo na pobočkách skupiny AXA po celé ČR.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.