« Zpět

Nová emise strukturovaných vkladů EUROTOP 50 V

| 13. září 2006 - 9:38 | Zprávy | Účty

Živnostenská banka nabízí od 11. září 2006 novou tranši strukturovaného vkladu EUROTOP 50 V. Jedná se o 8. emisi strukturovaných vkladů, které Živnostenská banka začala nabízet jako první na trhu v roce 2004. První emise EUROTOP 50 dosáhla od úpisu (1. června 2004) do 1. září 2006 (tedy za více než dva roky) výnos téměř 17 %.


"Pro naše klienty, které běžné termínované vklady lákají méně než v minulosti, hledáme nové možnosti atraktivního zhodnocení volných finančních prostředků. Velký zájem o naše strukturované vklady potvrzuje, že klienti vyhledávají produkty s minimálním rizikem, ale na druhou stranu s předpokladem vysokého potenciálního výnosu,? uvedla Helena Suchánková, ředitelka odboru vývoje produktů a řízení segmentů.
Strukturovaný vklad EUROTOP 50 V kombinuje výhody klasického termínovaného vkladu a zajištěných produktů vázaných na vývoj akciového indexu. Živnostenská banka garantuje vrácení celého vkladu plus základní výnos při splatnosti. V případě růstu akcií klient získává 100% podíl na průměrném zhodnocení ?blue chips? akciového indexu Dow Jones EUROSTOXX 50. Index je složen z akcií padesáti největších společností Eurozóny podle jejich tržní kapitalizace.
Klient při investici do termínovaného vkladu EUROTOP 50 V neplatí žádné vstupní poplatky ani poplatky za správu a investované peníze jsou ze zákona o bankách pojištěny. Minimální výše vkladu činí 10 000 Kč. Klienti mohou do termínovaného vkladu EUROTOP 50 V investovat do 19. října 2006 - úrok za toto upisovací období činí 0,5 % p.a. Celková doba splatnosti vkladu je 5 let, banka garantuje úrok 0,6 % při splatnosti, přičemž maximální výše výnosu není omezena.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.