« Zpět

Největší spořitelní družstvo v ČR změnilo logo

| 11. prosince 2008 - 11:30 | Zprávy | Účty

Moravský Peněžní Ústav, největší spořitelní družstvo v ČR, od 1. prosince 2008 definitivně opustilo logo, které používalo od roku 1996. Nově navržená podoba reprezentuje zejména vizi spolupráce s klienty a novou cestu. Kompletní redesign loga proběhl in-house.

Levá část loga symbolizuje tým bankéřů, kteří připravují pro klienty zajímavé podmínky úrokových sazeb a jejich přístup péče o klienta v osobním bankovnictví. Pravou část představuje klient se svými vklady. "Pokud se klient rozhodne uložit si u nás prostředky, obě strany a jejich myšlenky se setkají – to je prolnutí stran uprostřed loga. Tím začíná spolupráce, cesta s klientem, péče o něj, vzájemná komunikace, vzájemné posilování a stabilita. Nové logo je zobrazením myšlenek přístupu Moravského Peněžního Ústavu ke klientům," představuje logo Tomáš Malach, marketingový manažer Moravského Peněžního Ústavu.

Tvůrce loga - grafik Vladan Synek - o novém logu řekl: "Redesignovaná značka navazuje na fragment původního loga - šikmý rostoucí prvek uvnitř čtverce, který však nadále rozvíjí na zcela novém myšlenkovém základě."

Od 1. prosince MPU pro klienty zprovoznil i klientskou infolinku 800 678 678 (800 MPU MPU). V současné době probíhá testování Internetbankingu MPU, který bude spuštěn v únoru 2009 současně s novými produkty.

Moravský Peněžní Ústav - spořitelní družstvo byl založen 15. 8. 1996 ve Zlíně. Na českém finančním trhu úspěšně působí více než 12 let. Počet klientů Moravského Peněžního Ústavu a s tím spojená výše vkladů každoročně stabilně roste. Moravský Peněžní Ústav je největším spořitelním družstvem v České republice.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.