« Zpět

Na závěr letošního ročníku soutěže Zlatá koruna proběhl golfový turnaj Zlatá koruna Golf Cup 2009

| 8. října 2009 - 11:43 | Zprávy | Účty

Silně obsazený golfový turnaj Zlatá koruna Golf Cup 2009 uzavřel letošní úspěšný 7. ročník soutěže Zlatá koruna. Turnaj se uskutečnil v Mladé Boleslavi za účasti 81 hráčů reprezentujících 18 finančních společností, které soutěžily se svými produkty ve Zlaté koruně a rovněž 7 partnerských společností podílejících se na soutěži.

Mladá Boleslav, 6. října 2009 –
V pořadí již třetí ročník Golf Cupu Zlatá koruna přilákal do Mladé Boleslavi větší počet  milovníků golfu než ročníky předchozí.  Rostoucí účast dokládá, že turnaj si již získal mezi lidmi z finanční branže i dalšími, kteří se pohybují kolem Zlaté koruny, velmi dobré jméno. Turnaj se koná v době, kdy golfová sezóna končí a pro hráče je tak příležitostí zúročit formu nabytou v průběhu roku.
Také letos se soutěžilo v devíti kategoriích vypsaných pro jednotlivce a firemní týmy. Do kategorie firemních týmů se letos přihlásilo 17 družstev, což bylo o pět týmů víc než loni.  Vítězové si odnesli exkluzivní ceny jako např. golfový zájezd od CK Fischer, diamantové šperky od ALO Diamonds a členství ve Worldclass Health Academy.
V jednotlivcích se stal letos absolutním vítězem Jan Novotný ze společnosti GE Money Bank, vítězství v kategorii firemních týmů si vybojovali Dušan Friedl a Martin Turek ze společnosti AEGON.
Výsledky Zlatá koruna Golf Cup 2009
Mladá Boleslav, 6.10.2009
Absolutní vítěz
1. Jan Novotný/ GE Money Bank
Firemní týmy
1. AEGON (Dušan Friedl, Martin Turek)
2. GE Money Bank (Miroslav Mrázek, Adam Leščišin, Jan Novotný, Miloš Suchan)
3. Citibank (Ladislav Kročák, Dušan Astl, Marek Dostál, Robert Němec)
Jednotlivci HCP 0-22
1. Andrea Jeřábková/ ALD Automotive
2. Richard Skácel/ Raiffeisenbank
3. Lukáš Bouček/ MAFRA
Jednotlivci HCP 22,1-36
1. Adam Leščišin/ GE Money Bank
2. Dušan Friedl/ AEGON
3. Roman Daneš/ OVB Allfinanz
Jednotlivci HCP 37-54
1. Stanislav Bil/ Ipsos Tambor (Coca Cola)
2. Marek Dostál/ Citibank
3. Roman Truhlář/ ČSOB Poštovní spořitelna
Nearest to the pin
1. Lukáš Bouček/ MAFRA
Longest drive – muži
1. Jiří Haramul/ Ultrasonic Golf
Longest drive – ženy
1. Alena Zelinková/ ERSTE Private Banking
Golfová akademie – soutěž v patování
1. Petr Hanisch/ Kurzy.cz a Filip Doležal/ Zlatá koruna
Fotografie
Foto č. 1

Absolutní vítěz turnaje Jan Novotný z GE Money Bank. Vlevo ředitel soutěže Zlatá koruna Pavel Doležal a vpravo Roman Daneš, zástupce generálního partnera OVB Allfinanz.
Foto č. 2

Na společné  fotografii jsou zachyceni členové tří nejúspěšnějších firemních týmů.
Foto č. 3

V soutěži jednotlivců s handicapem 0 – 22  zvítězila Andrea Jeřábková z ALD Automotive, vpravo druhý Richard Skácel z Raiffeisenbank, vlevo Lukáš Bouček ze společnosti MAFRA, který skončil třetí. Úplně vpravo pak zástupci partnerů – Jan Mathy ze společnosti Worldclass a Roman Svoboda z Golfového Rezortu Mladá Boleslav
Foto č. 4

Uprostřed s trofejí Adam Leščišin z GE Money Bank, který se stal vítězem v kategorii s handicapem 22,1 – 36.  Vpravo druhý v pořadí Dušan Friedl z AEGONu a vlevo třetí Roman Daneš z OVB Allfinanz. Úplně vpravo zástupce Worldclassu Štěpán Sokač.
Foto č. 5

S cenou pro vítěze v kategorii s handicapem 37 – 54 Stanislav Bil ze společnosti Coca Cola. Vedle vlevo druhý v této kategorii Marek Dostál z Citibank. Zcela vlevo zástupce partnera Kurzy.cz Petr Hanisch a na opačném konci Jan Mathy ze společnosti Worldclass.
Více fotografií najdete ve fotogalerii zde

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.