« Zpět

Na facebooku se před fórem diskutuje o krizi

| 16. září 2009 - 12:00 | Zprávy | Účty

V. Finanční fórum Zlaté koruny s názvem „Krize jako šance na změnu?“ bude mít tentokrát svou předehru na facebooku. Fórum se uskuteční 23. září v pražském TOP HOTELu za účasti politiků, ekonomů, podnikatelů a manažerů, kteří budou diskutovat o tom, jak reagovat na nynější vývoj krize. Na facebooku na adrese www.facebook.com/krizejakosance je už přitom v plném proudu diskuse, v níž se mohou návštěvníci seznámit nejen s náplní fóra, ale mohou zasáhnout i do jeho průběhu.

Praha, 15. září 2009 – V. Finanční fórum Zlaté koruny s názvem „Krize jako šance na změnu?“ bude mít tentokrát svou předehru na facebooku. Fórum se uskuteční 23. září v pražském TOP HOTELu za účasti politiků, ekonomů, podnikatelů a manažerů, kteří budou diskutovat o tom, jak reagovat na nynější vývoj krize. Na facebooku na adrese www.facebook.com/krizejakosance je už přitom v plném proudu diskuse, v níž se mohou návštěvníci seznámit nejen s náplní fóra, ale mohou zasáhnout i do jeho průběhu.
Každý zde má možnost připravit si otázku pro některého z hlavních řečníků, kteří na fóru vystoupí. Chcete se na něco zeptat ministra financí Eduarda Janoty, Mirka Topolánka, Miloše Zemana nebo Jana Švejnara? Není nic snazšího, než se připojit na facebooku do skupiny „Krize jako šance na změnu?“ na adrese www.facebook.com/krizejakosance a svůj dotaz zde napsat a počkat si, zda bude vybrán a dostane šanci, aby byl přednesen přímo na fóru. Možnost klást otázky je až do 23. září.
O tom, že příští středu v TOP HOTELu půjde o klíčové ekonomické fórum roku, nemůže být pochyb. Mezi účastníky nebudou chybět expremiér Miloš Zeman, bývalý ministr financí Miroslav Kalousek, viceguvernéři ČNB Miroslav Singer a Mojmír Hampl, ekonomičtí experti ODS a ČSSD Michal Doktor a Jiří Havel, nejvyšší odborový šéf Milan Štěch anebo ekonomové z NERVu Michal Mejstřík, Jiří Rusnok, Tomáš Sedláček a Miroslav Zámečník. Podnikatelskou sféru budou zastupovat prezident Svazu průmyslu a dopravy Jaroslav Míl, prezident Hospodářské komory Petr Kužel a ředitel Microsoftu Jan Mühlfeit. Na fóru se bude mluvit i o roli médií v krizi a vystoupí zde např. šéfredaktor MF Dnes Robert Čásenský a ředitel zpravodajství ČT Milan Fridrich.
Krize nastolila celou řadu otázek, které bychom v normální době neřešili. Navíc celou situaci ještě zkomplikovali politici vytvářením nejistoty kolem předčasných voleb a neschopností dohodnout se na opatřeních, která by krizi pomohla zastavit anebo zmírnit. Takže je na co se ptát a věřme, že facebook nebude k tomuto účelu využit naposled.
Průběh finančního fóra bude možné 23. září od 9:30 hod. sledovat v on-line přenosu na www.idnes.cz a www.zlatakoruna.info. Česká televize bude v průběhu dne z finančního fóra uvádět živé vstupy na zpravodajském programu ČT24.
Podrobnější informace o programu V. Finančního fóra Zlaté koruny a o obsahu jednotlivých vystoupení jsou uvedeny na www.zlatakoruna.info.
Generálním partnerem V. Finančního fóra Zlaté koruny je OVB Allfinanz a hlavním partnerem ABRA Software.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.