« Zpět

Metropolitní spořitelní družstvo otevírá pobočku v Plzni

| 3. ledna 2012 - 11:10 | Zprávy | Účty

[Tisková zpráva] Metropolitní spořitelní družstvo, které je v současné době třetí největší záložnou na našem trhu, otevírá v úterý 3. ledna 2010 v 10:00 hodin v Plzni svou čtvrtou pobočku. Otevření další pobočky si vyžádal zájem klientů ze západu a severu České republiky. 

[Tisková zpráva] Metropolitní spořitelní družstvo, které je v současné době třetí největší záložnou na našem trhu, otevírá v úterý 3. ledna 2010 v 10:00 hodin v Plzni svou čtvrtou pobočku.
Otevření další pobočky si vyžádal zájem klientů ze západu a severu České republiky.

Metropolitní spořitelní družstvo, které na podzim přijalo již svého 5.000 člena, tedy v Plzni otevírá svou čtvrtou pobočku – ostatní se nacházejí v Praze, Brně a Olomouci. Pobočka je místěna v budově Avalon Bussines Center (Poděbradova ulice 2842/1 – vchod je z nádvoří budovy), jen pár metrů od centrální Klatovské třídy. První den čeká na klienty drobné pohoštění a každý klient, který novou pobočku v průběhu ledna navštíví, se může těšit na malé překvapení. MSD si zakládá na tom, že nabízí individuální přístup, který zajistí maximální pohodlí a také diskrétnost. Termín si tedy klient vždy objednává předem na stránkách www.metunion.eu.

Účet u MSD si může založit každá fyzická i právnická osoba, která je členem záložny. Základní členský vklad do družstva je 100 Kč, po jeho vložení se osoba stává členem MSD. Aktuálně nejoblíbenějším produktem je spořící účet, kde člen získá výhodnou úrokovou sazbu 2,8% p.a. Spořící konto je účet bez výpovědní lhůty, s pevnou úrokovou sazbou bez ohledu na výši zůstatku. Smlouvou se sjednává na dobu neurčitou a založení, vedení a zrušení spořícího konta, stejně jako veškeré pohyby na účtu jsou bez poplatků. V případě ostatních vkladových produktů může úroková sazba dosáhnout až 4,8% p.a. Vklady členů MSD jsou stejně jako v případě vkladů v bance ze zákona 100% pojištěny až do výše 100 tisíc EUR.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.