« Zpět

mBank je 100 dní na českém trhu

| 6. března 2008 - 10:03 | Zprávy | Účty

K 4. 3. 2008 jsme otevřeli téměř 80 tis. účtů a dosáhli jsme řádů několika miliard Kč. mBank je na českém trhu 100 dní. Během této doby zaznamenala množství úspěchů. Podařilo se nám otevřít 12 obchodních míst. Klienti mBank najdou na několika místech v Praze, Brně, Ostravě, dále v Plzni a Liberci. Brzy otevřeme další obchodní místa v Olomouci, Hradci Králové, Praze, Ostravě, Ústí nad Labem, Českých Budějovicích, Zlíně a Liberci.

K 4. 3. 2008 jsme otevřeli téměř 80 tis. účtů a dosáhli jsme řádů několika miliard Kč.

mBank je na českém trhu 100 dní. Během této doby zaznamenala množství úspěchů. Podařilo se nám otevřít 12 obchodních míst. Klienti mBank najdou na několika místech v Praze, Brně, Ostravě, dále v Plzni a Liberci. Brzy otevřeme další obchodní místa v Olomouci, Hradci Králové, Praze, Ostravě, Ústí nad Labem, Českých Budějovicích, Zlíně a Liberci.

mBank vstoupila na český trh koncem listopadu 2007. Na trh postupně uvádíme klíčové produkty a služby. První byly mKonto a eMax a po nich je to nyní mHypotéka. ?Už brzy rozšíříme portfolio našich produktů a služeb. Po mHypotéce, chystáme mPůjčku, kreditní karty, inkasní platby, kontokorent, investiční fondy, SIPO, účty pro podnikatele, SMS a email Push (notifikační služby), platební systém mPay atd.,? upřesňuje Jiří Báča, generální ředitel mBank ČR.

mBank k 4. 3. 2008 otevřela téměř 80 tis. účtů. ?Mezi hlavní úspěchy řadíme fakt, že si u mBank otevřeli klienti už téměř 80 tisíc účtů. Neméně podstatná je skutečnost, že v současné době spravujeme depozita v objemu několika miliard Kč, resp. v řádu stovek miliónů EUR. Velmi nás těší, že si významná část našich klientů začíná posílat svoje výplaty právě k mBank. To považujeme za mimořádný výsledek během tak krátkého období,? doplňuje Báča. Vylepšení a zásadní restrukturalizace procesu aktivace konta po registraci na webu www.mbank.cz, nám pomohla urychlit tento proces natolik, že dnes je aktivace konta otázkou už jen několika dní.

I nadále chceme v mBank zajistit pro naše klienty služby s nejlepší cenou na trhu při zachování nejvyšší kvality. U spořícího konta eMax jsme už v lednu jako první zvýšili úročení na 3,5 % p.a. Navíc mBank přichází na český trh s mHypotékou - moderním a unikátním produktem na českém trhu.

S mHypotékou získá klient tyto výhody:

    * unikátní bilanční mechanizmus mBilans snižující měsíční splátky
    * délku splatnosti až 45 let
    * poplatek za zpracování úvěru 0 Kč
    * poplatek za vedení úvěrového účtu 0 Kč
    * čerpání úvěru za 0 Kč
    * možnost volby mezi fixní a variabilní úrokovou sazbou
    * mimořádnou splátku části nebo celého úvěru kdykoliv zadarmo a samozřejmě bez poplatků!

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.