« Zpět

Letošní ročník soutěže Zlatá koruna vyvrcholil golfovým turnajem Zlatá koruna Golf Cup 2010

| 12. října 2010 - 17:16 | Zprávy | Účty

Silně obsazený golfový turnaj Zlatá koruna Golf Cup 2010 uzavřel letošní úspěšný 8. ročník soutěže Zlatá koruna. Turnaj se uskutečnil v golfovém areálu na Konopišti za účasti 74 hráčů reprezentujících 18 finančních společností, které soutěžily se svými produkty ve Zlaté koruně a 11 partnerských společností podílejících se na soutěži.


V pořadí již čtvrtý ročník Golf Cupu Zlatá koruna přilákal na Konopiště opět velký počet milovníků golfu. Turnaj byl poděkováním a odměnou pro zástupce finančních společností, které se letos zúčastnily soutěže Zlatá koruna. Kromě této společenské role měl i vysokou sportovní úroveň. Řada účastníků si na tomto turnaji zlepšila osobní handicapy, což pro ně jistě bylo příjemné.
Také letos se soutěžilo v devíti kategoriích vypsaných pro jednotlivce a firemní týmy. Do kategorie firemních týmů se letos přihlásilo 14 družstev. Tato kategorie má oproti minulému ročníku nového vítěze, kterým je družstvo ING Investment Management.
V jednotlivcích se stal letos absolutním vítězem Otakar Kovář ze společnosti AXA Bank, která vznikla až letos a její zástupci se tak turnaje zúčastnili vůbec poprvé.
Výsledky Zlatá koruna Golf Cup 2010
Konopiště, 7.10.2010
Absolutní vítěz
1. Otakar Kovář/AXA Bank
Firemní týmy
1. ING Investment Management (Róbert Bohyník, Miloš Filip)
2. GE Money Bank (Daniel Kadaník, Dita Slancová, Michaela Holečková)
3. ING Group (Jiří Běťák, Jiří Hruška, Pavel Krump, Jan Šíbal)
Jednotlivci HCP 0-22
1. Jiří Běták/ING Group
2. Hana Kovářová/Česká pojišťovna
3. Alena Zelinková/ERSTE Private Banking
Jednotlivci HCP 22,1-36
1. Stanislav Bil/Ipsos Tambor (Coca Cola)
2. Adam Bouška/Pojišťovna České spořitelny
3. Róbert Bohyník/ING Investment Management
Jednotlivci HCP 37-54
1. Otakar Kovář/AXA Bank
2. Pavel Krump/ING Group
3. Jitka Kubelková/ALD Automotive
Nearest to the pin
1. Tomáš Stegura/ČSOB Poštovní spořitelna
Longest drive – muži
1. Tomáš Chadima/ALD Automotive
Longest drive – ženy
1. Alena Zelinková/ERSTE Private Banking
Golfová akademie – soutěž v patování
1. Jan Šinovský/Nespresso
2. Robert Břešťan/Rádio Česko
3. Štěpán Sokač/World Class

FOTOGRAFIE

Foto č. 1
Absolutní vítěz turnaje Otakar Kovář z AXA Bank. Vlevo ředitel soutěže Zlatá koruna Pavel Doležal a vpravo Roman Daneš, člen představenstva generálního partnera OVB Allfinanz.

Foto č. 2
Na společné fotografii jsou zachyceni členové tří nejúspěšnějších firemních týmů.

Foto č. 3
V soutěži jednotlivců s handicapem 0 – 22 zvítězil Jiří Běták z ING Group (uprostřed), vlevo druhá Hana Kovářová z České pojišťovny, vpravo Alena Zelinková z ERSTE Private Banking, která skončila třetí. Úplně vlevo pak zástupce partnera – Ondřej Šubrt ze společnosti World Class a vpravo Pavel Doležal, ředitel soutěže Zlatá koruna.

Foto č. 4
Uprostřed s trofejí Stanislav Bil ze společnosti Coca Cola, který se stal vítězem v kategorii s handicapem 22,1 – 36. Vlevo druhý v pořadí Adam Bouška z ČSOB Poštovní spořitelny a vpravo od vítěze třetí Róbert Bohyník z ING INVESTMENT MANAGEMENT. Úplně vlevo zástupce World Classu Štěpán Sokač a Robert Břešťan z Rádia Česko. Vpravo pak s mikrofonem ředitel soutěže Zlatá koruna Pavel Doležal.

Foto č. 5
S cenou pro vítěze v kategorii s handicapem 37 – 54 Otakar Kovář z AXA Bank. Vedle vlevo druhý v této kategorii Pavel Krump z ING Group, vpravo pak Jitka Kubelková z ALD Automotive. Zcela vlevo zástupce partnerů Štěpán Sokač ze společnosti World Class a Petr Hanisch z Kurzy.cz a na opačném konci ředitel soutěže Zlatá koruna Pavel Doležal.

Foto 6-10
Momentky z průběhu turnaje.

Odkaz na fotogalerii

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.