« Zpět

LBBW Bank CZ přichází s novinkou - Spořicí účet GARANT

| 17. října 2012 - 9:04 | Zprávy | Účty

 
Spořicí účet GARANT se zárukou roční neměnné výše úroku ve výši 2 % p.a. LBBW Bank CZ přichází na trh s unikátní novinkou - Spořicím účtem GARANT, který zaručuje, že jeho úroková sazba 2 % p.a. po dobu 12 měsíců neklesne. Úroky jsou připisovány měsíčně, sjednání a  vedení účtu je zdarma.

Spořicí účet GARANT se zárukou roční neměnné výše úroku ve výši 2 % p.a.
LBBW Bank CZ přichází na trh s unikátní novinkou - Spořicím účtem GARANT, který zaručuje, že jeho úroková sazba 2 % p.a. po dobu 12 měsíců neklesne. Úroky jsou připisovány měsíčně, sjednání a  vedení účtu je zdarma.
LBBW Bank CZ reaguje na podněty klientů a připravila zcela nový spořicí produkt - Spořicí účet GARANT. Nový produkt spojuje výhody spořicího účtu a termínovaného vkladu s pevným výnosem. Nabízí atraktivní úrokovou sazbu 2 % p.a. a zaručuje, že tato sazba po dobu 12 měsíců od sjednání neklesne.
„Taková záruka je na trhu neobvyklá. Náš průzkumu ukázal, že lidé jsou často rozčarovaní z chování bank, které velmi hlasitě nabízí spořicí účty se zajímavým úrokem a za chvíli jej v tichosti snižují. Naše nabídka roční záruky v kombinaci s lákavým úrokem 2 % ročně je tedy pro klienty velmi zajímavá a atraktivní,“ vysvětluje Boris Čuchran, člen představenstva LBBW Bank CZ.
Navíc jsou peněžní prostředky klientovi kdykoli k dispozici a úroky jsou připisovány měsíčně. Se Spořicím účtem GARANT je možné pravidelně spořit nebo vkládat jednorázové částky, přičemž úroková sazba platí pro jakýkoliv zůstatek.
K založení Spořicího účtu GARANT není třeba mít otevřený běžný účet v LBBW Bank CZ. Všechny vklady a domácí příchozí platby, stejně jako založení, vedení a zrušení účtu jsou zdarma. Dále jedna odchozí tuzemská platba měsíčně zadaná elektronicky i zřízení jednoho trvalého příkazu.
Výhody Spořicího účtu GARANT:
 garantovaná úroková sazba po dobu 12 měsíců,
okamžitý přístup k penězům,
úročení celého zůstatku atraktivní úrokovou sazbou 2 % p.a.,
možnost založení bez běžného účtu u LBBW Bank CZ,
100% pojištění vkladu až do výše 100 000 EUR.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.