« Zpět

LBBW Bank CZ poskytla balíček seniorního dluhového financování

| 4. května 2009 - 11:07 | Zprávy | Účty

Dne 23. dubna 2009 private equity investor ARX Equity Partners úspěšně dokončil akvizici skupiny Lexum, vedoucího českého provozovatele očních klinik.
ARX Equity Partners převzala Lexum s dluhovým financováním poskytnutým LBBW Bank CZ
Transakce byla podpořena LBBW Bank CZ, která poskytla komplexní balíček seniorního dluhového financování.

Dne 23. dubna 2009 private equity investor ARX Equity Partners úspěšně dokončil akvizici skupiny Lexum, vedoucího českého provozovatele očních klinik. ARX Equity Partners převzala Lexum s dluhovým financováním poskytnutým LBBW Bank CZ. Transakce byla podpořena LBBW Bank CZ, která poskytla komplexní balíček seniorního dluhového financování.
Skupina Lexum byla založena v roce 1993 a provozuje kliniky v Praze, Ostravě a Českých Budějovicích. Čtvrtá klinika bude otevřena v létě v Brně. V minulém roce skupina provedla více než 11 000 operací očních zákalů a přes 5 700 laserových refrakčních zákroků, což ji z pohledu velikosti řadí na vedoucí místo na trhu. ARX a Lexum mají zájem o rozvoj podnikatelských aktivit jak v tuzemsku, tak i v celé střední a východní Evropě.
V dnešní ekonomicky turbulentní době tak LBBW Bank CZ potvrdila svoji pověst spolehlivého finančního partnera v oblasti akvizičního financování.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.