« Zpět

Krátce Ideální banka

| 29. prosince 2009 - 11:07 | Zprávy | Účty

Poštovní spořitelna už potřetí organizuje soutěž pro studenty, ve které popisují banku, jenž by v jejich očích byla ideální. Čtěte, co studenti navrhují:

Poštovní spořitelna už potřetí organizuje soutěž pro studenty, ve které popisují banku, jenž by v jejich očích byla ideální. Čtěte, co studenti navrhují:
* Chybí mi něco jako mateřský nebo seniorský účet bez poplatků.
* Pro seniory a pro lidi s postižením by banka nabízela speciální službu Home. Určený zaměstnanec banky by přišel domů ke klientovi a vyřídil vše potřebné, jako například zřízení či zrušení účtu, vklad na účet, příkaz k úhradě, dodání nové platební karty...
* Založí-li si firma v bance účet, mohli by její zaměstnanci mít v téže bance účet zdarma.
* Návštěvu pobočky by zpříjemnilo, kdyby v prostorách pobočky byl někdo, kdo by pozdravil, popřípadě nabídl pomoc, kdyby viděl, že je to na místě. Takový člověk však rozhodně nesmí být vlezlý a vtíravý.
* Zavedla bych veselé barvy v bankách i na fasádě, prostě aby i ta budova jako taková byla veselá. Proč obyčejnou šedivou, když je všední a nikdo si jí nevšimne?
* Klienti by měli mít možnost stáhnout si do počítače či do telefonu program Cashomat Locator. Ten by umožňoval nalezení nejbližšího bankomatu od klientem zadaného místa. Klient by se také dozvěděl, jaké banky vybraný bankomat je a jak se k němu co nejrychleji dostane.
* Studenti by mohli být školícími pracovníky pro důchodce a další lidi, kteří by rádi využívali internetbanking či jiné služby banky, s nimiž si zatím nevědí rady. Studenti by díky tomu získali praxi v bance a současně by to byla služba potřebná pro spoustu lidí.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.