« Zpět

Konto RODINA

13. ledna 2004 - 8:44 | Zprávy | Účty

 


KontoRODINA

HVB Bank CZ

Charakteristika produktu:
Konto RODINA je ojedinělým produktem na českém trhu. Jde o balíček bankovních produktů a služeb určený pro správu rodinných financí. Za jeden měsíční paušál klient získává zdarma či za zvýhodněnou cenu:- běžný, úročený účet v Kč- mezinárodní platební kartu MasterCard nebo VISA Classic Card- mezinárodní elektronickou kartu Maestro pro svého partnera- mezinárodní elektronickou kartu Maestro pro své dítě s 50% slevou- 3 typy přímého bankovnictví (internetové Online Banking, telefonní Telebanking a GSM Banking)- v rámci GSM Banking 5 bankovních informací měsíčně zdarma- vkladové účty pro termínované vklady v Kč vč. automatického převodu nadlimitního zůstatku- měsíční výpis z účtu zasílaný poštou- všechny výběry ze všech bankomatů za zvýhodněný poplatek 9 Kč- úvěrový rámec na účtu
Konto RODINA HVB Bank nabízí ve 3 variantách pro různé rodinné situace:
1. Varianta Konto RODINA UNO (94 Kč měs. paušál)Určené pro domácnost, kde jsou veškeré finance sdíleny a postačí pouze jediný účet. Účet umožňuje jednoduché sledování všech rodinných příjmů a výdajů.2. Varianta Konto RODINA DUO (114 Kč měs. paušál)Určené domácnostem, jejichž členové chtějí mít společný účet v kombinaci se zachováním finanční samostatnosti. Multiúčet obsahuje hlavní účet a podúčet pro jednoho z partnerů.3. Varianta Konto RODINA TRIO (124 Kč měs. paušál)Obdobné jako u varianty DUO s tím, že multiúčet obsahuje 2 podúčty.
Konto RODINA umožní snadný přístup ke všem dalším službám HVB Bank jako např.: investiční poradenství, hypoteční úvěry MAJORDOMUS, spotřebitelské úvěry, atd.