« Zpět

Komerční banka zvyšuje úrokové sazby termínovaných účtů

| 22. dubna 2009 - 11:07 | Zprávy | Účty

Zájem o depozitní produkty neustále roste. Potvrzením je KB Garantovaný vklad, který zřídilo již více než 25 000 klientů. Komerční banka opět reaguje na poptávku klientů a rozšiřuje svoji nabídku o spořící produkty se zhodnocením přesahujícím 3 % ročně. K nejvyššímu nárůstu úrokové sazby dochází u termínovaných účtů se splatností 60 měsíců, kde úroková sazba nově dosahuje až 3,2 % ročně.

"Zvýšení úrokových sazeb u vkladů je reakcí na zájem klientů o tyto produkty. Naši nabídku považujeme mezi velkými bankami za jednu z nejatraktivnějších," uvedl vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví Komerční banky Radko Belada.
Nově byla připravena speciální nabídka pro klienty, kteří chtějí spořit i menší částky, a to pod názvem Perfektní spoření. Na Perfektní spoření od Komerční banky tak dosáhne každý. Aktuální úroková sazba je ve výši 3 % ročně pro Perfektní spoření uzavřené na dobu 36 měsíců.
Dalším depozitním produktem Komerční banky je KB Garantovaný vklad s možností volby doby vkladu na 3, 6 a 12 měsíců. Nespornou výhodou tohoto vkladu je jistota bezpečně uložených prostředků, jejich zhodnocení a stoprocentní likvidita. V případě předčasného výběru je klientům garantována výplata 100 % vložených prostředků, neboť za zřízení a vedení KB Garantovaného vkladu, výpisy či předčasný výběr neúčtuje Komerční banka žádné poplatky. Produkt je určen fyzickým osobám starším 18 let. K založení Garantovaného vkladu klient nemusí vlastnit běžný účet v Komerční bance.
Komerční banka dále nabízí i klasické termínované účty. Libovolnou částku od 5000 Kč (nebo 1000 EUR nebo USD) lze v KB uložit s výpovědní lhůtou v délce od 7 dní do 5 let. Majitelé vybraných balíčkových produktů KB navíc mohou získat úrokovou bonifikaci ve výši 0,2 % ročně. Další aktuální výhodou je zvýšení úrokových sazeb u termínovaných účtů ve splatnostech 2, 4 a 5 let, které dosahují výše až 3,2 % ročně a platí pro celou výši vkladu.
K balíčkovým kontům Komerční banky může klient získat KB Spořicí konto bez poplatku za vedení a zřízení účtu. Podmínky vedení účtu nejsou vázány výpovědní lhůtou a nabízí úrokové zhodnocení 3 % ročně pro vklady až do výše 50 000 Kč.
Informace o nových spořících produktech a nových úrokových sazbách jsou k dispozici na www.kb.cz.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.