« Zpět

Komerční banka otevře pobočku ve fotbalovém stadionu Eden

| 13. února 2008 - 9:17 | Zprávy | Účty

Komerční banka otevře počátkem května 2008 pobočku v multifunkčním areálu Eden, jehož součástí je i stadion fotbalové Slavie. Kromě standardních bankovních operací zde budou moci klienti žádat také o nové produkty banky, jako jsou Flexibilní hypotéka či Půjčka bez rizika, která je vhodná například na nákupy ve slevách.

Komerční banka má v současnosti 385 poboček po celém území České republiky. ?V loňském roce jsme otevřeli 8 nových poboček. Rozšiřování pobočkové sítě Komerční banky bude přitom i nadále pokračovat s cílem pokořit v horizontu 18 měsíců hranici čtyř set poboček,? uvedl výkonný ředitel pro distribuční síť KB Vladimír Jeřábek.

Velký důraz při otevírání nových poboček je kladen na výběr lokality. Nové pobočky KB vznikají v nových rezidenčních čtvrtích, v obchodních centrech či jiných místech, kde jsou pro klienty pohodlně dosažitelná. Do této strategie zapadá velmi dobře také nová pobočka v multifunkčním areálu Eden.

?Zatímco v minulých letech jsme se hodně soustředili na kvantitativní nárůst našich obchodních míst, v letošním roce se chceme zaměřit spíše na zvyšování kvality nabízených služeb, a to včetně přizpůsobení otevíracích hodin potřebám klientů. Další novinkou je otevírání poboček v nové podobě, tzv. kiosků. První kiosek jsme otevřeli na konci roku 2007 v nákupním centru v Ústí nad Labem. Pro letošní rok máme v plánu otevření dalších 5 až 6 kiosků,? přestavil letošní strategii KB v oblasti rozvoje pobočkové sítě Vladimír Jeřábek.

Významné investice směřují do vzdělávání bankovních poradců na pobočkách. ?Naši bankovní poradci na každé z takřka čtyř stovek poboček Komerční banky umí řešit s klientem i tak náročné operace, jako jsou žádost o hypoteční úvěr, investiční produkty aj.,? uvedl Vladimír Jeřábek.

Součástí nově otevřené pobočky v rámci multifunkčního areálu Eden bude také bankomat, který bude možné využívat 24 hodin denně.

?Velmi nás těší, že u nás můžeme přivítat Komerční banku. Snažíme se, aby byl Eden otevřený, přátelský a především užitečný, což toto partnerství splňuje,? řekl Alexandr Kliment z agentury E Side Advertising, která zastupuje investora.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.