« Zpět

Klienti České spořitelny koupí vstupenky na letní festivaly až o polovinu levněji

| 7. července 2010 - 10:51 | Zprávy | Účty

Klienti České spořitelny mohli do 30. června 2010 využít 15% slevu z ceny vstupenek na festival Rock for People, který začíná v sobotu 3. července 2010 a jehož generálním partnerem je již čtvrtým rokem Česká spořitelna.


- Hrady.cz sleva 50 % nebo 25 % (www.hradycz.cz, www.chytrakarta.cz)
- Rock for People: sleva 15 % (www.rockforpe­ople.cz)
- Colours of Ostrava: vstupenka zdarma pro prvních 50 studentů, kteří si založili u ČS účet
- Mobilní bankomaty na festivalech pro pohodlný výběr hotovosti
- Fun zóny na festivalech
Banka také šestým rokem podporuje festival Hrady.cz a klienti, kteří k vstupenky na festival zaplatí Chytrou kartu České spořitelny, získají 25% slevu. Pro ty, co si v době od 20. června 2010 do 20. srpna 2010 pořídí Chytrou kartu České spořitelny, čeká dokonce sleva ve výši 50 %. Tuto slevu získá prvních 1 000 klientů. Festivaly Rock for People a další z bankou podporovaných Colours of Ostrava obohatí tzv. FUN zóna České spořitelny, kde na návštěvníky čeká pestrý program a soutěže o zajímavé ceny.
„Hudební festivaly nedílně patří k létu. Jsme rádi, že můžeme přispět k letní atmosféře jako partneři hudebních událostí nejrůznějších žánrů,“ uvedl Tomáš Kolář, ředitel korporátního marketingu a sponzoringu České spořitelny. „Výhody z toho mají i naši klienti, kteří se rozhodnou festivaly navštívit. Kromě slev na vstupenky pro ně již tradičně instalujeme přímo do areálu festivalu mobilní bankomat,“ dodal Tomáš Kolář.
Mobilní bankomat České spořitelny bude návštěvníkům k dispozici na festivalech Rock for People, Colours of Ostrava a Hrady.cz (s výjimkou hradu Kunětická hora). V roce 2009 provedli během dvanácti festivalových dní návštěvníci celkem 3 073 výběrů hotovosti v objemu více než 3,5 mil. Kč. Denně tak lidé vybrali v průměru 256krát a v průměru vybrali zhruba zhruba 1 202 Kč.
Pro své klienty připravuje Česká spořitelna slevové programy. Na festival Rock for People si klienti mohli levnější vstupenky zakoupit přes portál www.ticketsfor­people.cz, pokud vstupenku zaplatili bankovním převodem z účtu České spořitelny. Festival Hrady.cz pak přináší klientům České spořitelny slevu 25 % z ceny vstupenky, pokud si ji pořídí přímo v areálu festivalu a zaplatí Chytrou kartou. Pokud si klient pořídí Chytrou kartu v době od 20. června 2010 do 20. srpna 2010 a patří mezi prvních tisíc přihlášených, koupí vstupenku na festival Hrady.cz o polovinu levněji (www.chytrakar­ta.cz). Speciální akce byla připravena i pro studenty. Prvních 50 klientů, kteří si v období 17. května do 30. června 2010 založili Osobní účet České spořitelny Student, získalo zdarma vstupenku na festival Colours of Ostrava.
FUN zóna České spořitelny se objeví na festivalech Rock for People a Colours of Ostrava a divákům umožní sledovat například exhibice na BMX kole, jednokolce nebo biketrial show Pepy Dresslera. Návštěvníci FUN zóny se také budou moci zúčastnit soutěží o zajímavé ceny, např. koloběžky či jednokolky. Klientům budou k dispozici také zajímavé aktivity, např. body painting, tetování henou, dancing board, nintendo, chill-out zóna a další. Každý večer od 23 hodin pak divákům zahrají vybraní DJs.
Česká spořitelna je v oblasti kultury, především hudby, dlouhodobým partnerem i dalších významných projektů.
Již desátým rokem je hlavním partnerem festivalu Pražské Jaro, Mezinárodní operní festival Smetanova Litomyšl pak sponzoruje již téměř 20 let. Osm let Česká spořitelna podporuje festival Colours of Ostrava a šest let pak Mezinárodní hudební festival Český Krumlov.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.