« Zpět

IQ MAXI vklad – maximálně bezpečné zhodnocení úspor až o 3,8 % p. a.

| 5. května 2009 - 11:21 | Zprávy | Účty

IQ MAXI vklad je nový termínovaný vklad od LBBW Bank bez poplatků za zřízení a vedení se zhodnocením až 3,8 % p. a. po dobu od jednoho roku do pěti let.  Umožní fyzickým osobám bezpečné uložení a zhodnocení jednorázově vložených volných finančních prostředků ve zvoleném časovém období. Jde o flexibilní spořicí řešení navržené na dobu od jednoho až do pěti let.

IQ MAXI vklad je nový termínovaný vklad od LBBW Bank bez poplatků za zřízení a vedení se zhodnocením až 3,8 % p. a. po dobu od jednoho roku do pěti let.
LBBW představuje nový flexibilní vklad

IQ MAXI vklad je termínovaný vklad, který umožní fyzickým osobám bezpečné uložení a zhodnocení jednorázově vložených volných finančních prostředků ve zvoleném časovém období. Jde o flexibilní spořicí řešení navržené na dobu od jednoho až do pěti let, zcela bez poplatků za zřízení nebo vedení. IQ MAXI vklad je možné předčasně ukončit a mít prostředky snadno k dispozici. Po ukončení sjednané doby lze se zúročenými prostředky libovolně nakládat. Jedna fyzická osoba si může otevřít neomezený počet vkladů.
V současné době je nabízeno zhodnocení 3,8 % p.a. při vkladu na pět let! Další aktuální nabízené úrokové sazby jsou k dispozici na www.LBBW.cz.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.