« Zpět

HSBC: Termínovaný vklad s exkluzivní vstupenkou

| 3. prosince 2008 - 12:16 | Zprávy | Účty

Banka HSBC přichází se speciální zimní nabídkou 6ti měsíčního termínovaného vkladu s úročením 4 % p.a. Nabídka je limitována pro prvních 1000 klientů v období od 1. prosince 2008 do 31. ledna 2009, kteří vloží přesně 1 milion korun na termínovaný vklad.

"Klienti si mohou nezávazně vyzkoušet balíček služeb HSBC Premier a navíc získávají jednu z nejvyšších úrokových sazeb platnou pro kratší korunové termínované vklady na českém bankovním trhu," říká Jiří Zelinka, ředitel osobních finančních služeb. Exkluzivní vstupenka do světa globálně propojených finačních služeb je investorům k dispozici po dobu šesti měsíců a bez poplatku.

Mezi řadu výhod služby Premier patří například výběry debetní kartou z jakéhokoliv bankomatu na světě bez poplatků ze strany HSBC, nadstandardní asistenční servis v případě nouze kdekoliv na světě, mezinárodní rozpoznání a zázemí 9 500 poboček v 85 zemích a teritoriích světa nebo založení účtu v zahraničí zdarma. Navíc vložením jednoho milionu korun se člověk automaticky kvalifikuje na Premier klienta a může využívat uvedené služby (a mnohem více) zcela bez poplatku.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.