« Zpět

HSBC: S termínovaným vkladem jdeme do finále!

| 23. září 2008 - 10:26 | Zprávy | Účty

HSBC Bank plc začala od 1. září poskytovat v rámci balíčku služeb HSBC Premier termínované vklady s úročením 4 % p.a. Tato úroková sazba platí pro termínované vklady právě na jeden rok, přičemž minimální výše vložené částky je přesně jeden milion korun.

„Termínovaný vklad je určen zejména těm, kteří hledají konzervativnější způsob investování svých finančních prostředků. Klienti mají poslední šanci využít nabídky termínovaného vkladu s exkluzivním úročením 4 % p.a. pouze do konce září,“ říká Jiří Zelinka, ředitel osobních finančních služeb. HSBC Bank plc poskytuje klientům opravdu jednu z nejvyšších úrokových sazeb u kratších korunových termínovaných vkladů na českém bankovním trhu. Navíc vložením jednoho milionu korun se člověk automaticky kvalifikuje na klienta HSBC Premier a získává tím nepřeberné množství výhod, které tento balíček služeb nabízí.
HSBC Premier je první celosvětově propojená bankovní služba. V České republice ji mezinárodní banka HSBC začala nabízet v březnu letošního roku. Klienti HSBC Premier získávají vysoký standard služeb po celém světě. Z výhod HSBC Premier lze namátkou jmenovat například výběry z jakéhokoliv bankomatu na světě bez poplatků, informace o investičních příležitostech, osobního bankéře, založení účtu v zahraničí zdarma nebo zprostředkování mezinárodní hypotéky. Drtivá většina služeb v balíčku HSBC Premier je přitom zcela bez poplatku.
O HSBC
HSBC Bank plc otevřela svou českou pobočku v květnu 1997. Poskytuje komplexní nabídku bankovních služeb zaměřených na místní a mezinárodní společnosti a pod hlavičkou HSBC Premier i služby osobního bankovnictví pro jednotlivce. Skupina HSBC sídlící v Londýně je jednou z největších bankovních a finančních organizací na světě. Ve více než 9 500 pobočkách v 85 zemích a teritoriích světa poskytuje služby 128 milionům klientů a zaměstnává 330 000 pracovníků. HSBC se letos podle časopisu Forbes stala největší společností světa.
V srpnu tohoto roku navíc získala banka společně s kolegy z Polska a ze Slovenska GLOBAL FINANCE regionální ocenění v kategorii korporátního a firemního bankovnictví jako nejlepší internetová obchodní banka ve střední a východní Evropě.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.