« Zpět

HSBC Premier úspěšně rok na českém trhu

| 24. března 2009 - 12:21 | Zprávy | Účty

HSBC Bank plc - pobočka Praha slaví první výročí uvedení exkluzivního balíčku služeb Premier na český bankovní trh.

HSBC Bank plc - pobočka Praha slaví první výročí uvedení exkluzivního balíčku služeb Premier na český bankovní trh.
"Počáteční rok, kdy jsme zařadili HSBC Premier do našeho portfolia, byl velmi úspěšný a předčil tak naše očekávání," říká Jiří Zelinka, ředitel osobních finančních služeb. Česká pobočka HSBC Bank plc uvedla tuto celosvětově propojenou bankovní službu v březnu loňského roku a dále pokračuje v expanzi.
U příležitosti prvního výročí HSBC Premier připravila banka pro své klienty speciální dárek v podobě čtyřměsíčního termínovaného vkladu s úročením 4% p.a. Tato výjimečná nabídka platí od 1. března 2009 do 29. května 2009 při otevření účtu HSBC Premier a vkladu nových prostředků ve výši právě jednoho milionu korun na termínovaný vklad.
V průběhu tohoto roku představí HSBC Bank plc – pobočka Praha další spořicí a investiční novinky. "Chceme nabídnout klientům například profilová portfolia sestavená podle jejich potřeb včetně možnosti výběru z 50 tisíc fondů z celého světa," uvádí Martin Fuchs, šéf investičních produktů. "Již brzy představíme také konzervativním investorům nový produkt se zajímavým výnosem," dodává Fuchs.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.