« Zpět

Global Finance: nejlepší bankou v regionu je Raiffeisen

| 2. dubna 2010 - 9:35 | Zprávy | Účty

Prestižní cena magazínu Global Finance pro „Nejlepší banku ve střední a východní Evropě“ opět putuje do rukou skupiny Raiffeisen. Skupina zároveň získala titul pro banku roku ve čtyřech zemích regionu.Uznávaný časopis Global Finance ocenil RZB a Raiffeisen International titulem „Nejlepší banka ve střední a východní Evropě“. Tuto prestižní cenu skupina Raiffeisen získala počtvrté v řadě a pošesté z posledních sedmi let. Global Finance zároveň vyhlásil čtyři banky ze skupiny Raiffeisen za nejlepší na svých trzích: v Bosně a Hercegovině, Kosovu, Srbsku a na Slovensku.


„Tato cena opět potvrdila naší vedoucí pozici na tomto trhu. Má pro nás o to větší význam, že jsme ji získali v době globální ekonomické krize,“ uvedl generální ředitel RZB Walter Rothensteiner. „Měřítkem úspěchu je pro nás důvěra našich klientů. Jsme rádi, že Global Finance opět ocenil naše úspěchy při plnění přání a potřeb více než 15 milionů klientů,“ dodal generální ředitel Raiffeisen International Herbert Stepic.
Banky v jednotlivých zemích svůj úspěch rovněž pravidelně opakují. V Bosně i Srbsku obdržely toto ocenění posedmé v řadě, slovenská Tatra banka získala titul podeváté ve své historii.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.