« Zpět

GE Money zaměstnala již 308 lidí v centru zákaznických služeb v Ostravě

| 16. listopadu 2006 - 11:44 | Zprávy | Účty

GE Money splnila svůj slib, že ve svém centru zákaznických služeb v Ostravě ? Hrabové vytvoří do konce roku 250 pracovních míst. K dnešnímu dni pracuje v zákaznickém centru již 308 zaměstnanců. Centrum zákaznických služeb bylo otevřeno letos v dubnu a slouží klientům společností GE Money: GE Money Bank, GE Money Multiservis a GE Money Auto - z České republiky a ze Slovenska.


?V dubnu jsme se zavázali, že do konce roku vytvoříme v Ostravě 250 nových pracovních míst. Jsem velice rád, že již dnes mohu oznámit splnění tohoto cíle. Zákaznické centrum funguje velmi dobře a v souvislosti s tím, jak dynamicky roste společnost GE Money v České republice a na Slovensku, budeme rozšiřovat i centrum zákaznických služeb v Ostravě,? řekl Pieter van Groos, Country Manager GE Money pro Českou republiku a Slovensko a generální ředitel GE Money Bank. ?GE Money Bank má velice úspěšný rok, což dokládají nedávno zveřejněné výsledky za třetí čtvrtletí. Silné postavení máme v rámci bankovních úvěrových produktů, jejichž objem se nám podařil meziročně navýšit o téměř 11 miliard Kč a drží si pozici leadera na trhu splátkového prodeje a leadera trhu financování automobilů. Zákazníkům jsme vyšli vstříc a představili jsme opět produktové novinky, například konsolidaci půjček,? dodal Pieter van Groos.
Příjem klientských dotazů je hlavním úkolem centra zákaznických služeb v Ostravě. Od slavnostního otevření na začátku dubna již zpracovalo více než 1 milion hovorů. Kromě zákaznického servisu mají zaměstnanci centra na starosti také podpůrné procesy, trénink, správu pohledávek, ověřování údajů nebo Telesales.
?Centrum zákaznických služeb výrazně přispělo k vysoké kvalitě služeb poskytovaných společností GE Money. V příštím roce budeme i nadále rozšiřovat pole aktivit, které bude mít centrum na starosti. Dnes zde pracuje 308 zaměstnanců a do konce roku 2008 by jich mělo být 500,? řekla Magdaléna Wavle, ředitelka centra zákaznických služeb GE Money v Ostravě ? Hrabové.
Slavnostní otevření centra zákaznických služeb GE Money v Ostravě se uskutečnilo 4. dubna 2006 za účasti hejtmana Moravskoslezského kraje Evžena Tošenovského, primátora města Ostravy Aleše Zedníka, Country Managera GE Money pro Českou republiku a Slovensko Pietera van Groose a dalších významných hostů z nejvyššího vedení společnosti GE v USA. Podařilo se tak realizovat významnou investici GE Money v Moravskoslezském regionu, která zde vytvoří 500 pracovních míst.
Téměř polovina zaměstnanců vybudovaného centra zákaznických služeb pochází přímo z Ostravy. Někteří zaměstnanci do práce dojíždějí z okolních měst, jako je Karviná, Frýdek-Místek nebo Orlová. Při obsazování volných pozic GE Money Bank úzce spolupracuje s úřadem práce v Ostravě. Další možností jsou internetové stránky www.gemoney.cz, kde lze nalézt seznam všech aktuálně volných pozic. Uchazeči sem zároveň mohou vkládat své životopisy nebo přímo napsat na e-mailovou adresu kariera.ostrava@ge.com.
V současnosti hledá zákaznické centrum spolupracovníky pro následující pozice:
Vedoucí týmu
produkty, procesy, systémy GE Money
komunikace se zákazníkem
etický kodex
ochrana dat
vedení a řízení lidí
nábor pracovníků
Operátor & Administrátor
produkty, procesy, systémy GE Money
komunikace se zákazníkem
etický kodex
prodejní a vyjednávací dovednosti
ochrana dat
Zaměstnanci ostravského zákaznického centra se také zapojují do regionálních charitativních aktivit. V rámci charitativní dobrovolnické organizace GE Elfun Volunteers se zaměstnanci účastnili řady akcí jako například: Úprava oblasti Poskla v CHKO Beskydy (26.8.06), Sportovní den s dětmi z Dětského domova Hrabová (24.6.2006) nebo návštěva Útulku Naděje pro koně v Albrechticích s dětmi DD Hrabová (9.9.2006). Dětem z dětských domovů naši zaměstnanci zpříjemní i letošní vánoční svátky uspořádáním vánoční besídky, předáním vánočních dárků a finančního daru.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.