« Zpět

Garantovaný vklad Komerční banky - 100% garance a vysoká likvidita

| 27. ledna 2009 - 12:23 | Zprávy | Účty

V době značných výkyvů kapitálových trhů velká část klientů vyhledává produkty zajišťující zhodnocení depozit. Komerční banka pro tuto skupinu klientů nabízí Garantovaný vklad. Produkt, který umožní zhodnocení vložených prostředků až ve výši 3 % ročně a současně zabezpečuje i jejich vysokou likviditu.

Produkt je určen fyzickým osobám starším 18 let. Klient si může zvolit dobu trvání vkladu v délce 3, 6 nebo 12 měsíců. V případě předčasného výběru je klientům garantována výplata 100 % vložených prostředků. Žádné poplatky a sankce nejsou účtovány. Maximální výše vkladu je 10 milionů korun. K otevření Garantovaného vkladu klient nemusí vlastnit běžný účet v Komerční bance.

„Klient má možnost zvolit si typ Garantovaného vkladu, který plně vyhovuje jeho potřebám a získává jistotu úrokového výnosu až 3 % ročně. V aktuální celosvětové ekonomické situaci se jedná ve vztahu k vysoké likviditě o bezesporu ojedinělý produkt“, uvedl Radko Belada, zástupce vedoucího Marketingu pro retailové bankovnictví.

V době plné změn na bankovním trhu je Komerční banka jednou z mála finančních institucí, která může potvrdit svou dlouhodobou stabilitu a silnou pozici na trhu. Dle agentury Standard & Poor´s dosahuje rating Komerční banky úrovně A+.

KB Garantovaný vklad (jen pro fyzické osoby – občany)
Splatnost - Pevná sazba (v %)
3 měsíce: 2,50 p. a.
6 měsíců: 2,70 p. a.
1 rok: 3,00 p. a.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.