« Zpět

Fio zvyšuje úrok u Fio konta na 3,5 % ročně

| 26. srpna 2008 - 10:20 | Zprávy | Účty

Fio zvyšuje roční úrokovou sazbu na svém spořicím účtu Fio konto na 3,5 %. K mnoha výhodám tohoto účtu tak přidává další – jednu z nejvyšších úrokových sazeb daného typu produktu na trhu.

Fio zvyšuje roční úrokovou sazbu na svém spořicím účtu Fio konto na 3,5 %. K mnoha výhodám tohoto účtu tak přidává další – jednu z nejvyšších úrokových sazeb daného typu produktu na trhu.

S platností od dnešního dne se mění úroková sazba na Fio kontu, a to směrem, který všechny vkladatele jistě potěší. Zhodnocení prostředků na tomto unikátním spořicím účtu se zvyšuje z 3,1 % p.a. na 3,5 % p.a. a dosahuje tak úrovně nejvyšších sazeb spořicích účtů na trhu. Fio konto má navíc oproti jiným produktům jedinečné parametry.

„Nejen že klienti dostanou k Fio kontu zdarma platební kartu, ale mohou z účtu i zdarma odesílat jednorázové či trvalé příkazy. Peníze mohou dále kdykoliv vybrat pomocí platební karty či osobně na pobočkách, kde mohou hotovost také vkládat,“ vyzdvihuje největší výhody produktu Marek Polka, vedoucí Klientské divize Finanční skupiny Fio. Tento spořicí účet lze přitom získat samostatně, nebo v kombinaci s běžným účtem bez poplatků.

Fio konto pod drobnohledem

Fio konto je spořicí účet, který kombinuje vysokou úrokovou míru s okamžitou disponibilitou peněžních prostředků. S penězi na něm uloženými lze přitom nakládat bez jakékoliv výpovědní lhůty; umožněny jsou hotovostní operace i bezhotovostní převody na libovolný počet účtů v rámci Finanční skupiny Fio a jeden externí účet, který lze zdarma elektronicky měnit. Konto lze ovládat přes internetbanking, přes nějž lze realizovat tuzemský platební styk bez jakýchkoliv poplatků, a je k němu rovněž zdarma vydávána platební karta Fio Maestro Chip.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.