« Zpět

Exkluzivní edice termínovaného vkladu od HSBC

| 5. března 2009 - 12:40 | Zprávy | Účty

Čtyřměsíční termínovaný vklad v českých korunách s unikátním úročením ve výši 4 % p.a. nabízí česká pobočka HSBC Bank plc. Tato výjimečná nabídka platí od 1. března 2009 do 29. května 2009 při otevření účtu HSBC Premier a vkladu nových prostředků ve výši právě jednoho milionu korun na termínovaný vklad.

Čtyřměsíční termínovaný vklad v českých korunách s unikátním úročením ve výši 4 % p.a. nabízí česká pobočka HSBC Bank plc. HSBC Bank plc - pobočka Praha slaví v březnu první výročí uvedení služby Premier na český bankovní trh. Při této významné události připravila banka pro klienty speciální dárek v podobě čtyřměsíčního termínovaného vkladu s úročením 4% p. a. Tato výjimečná nabídka platí od 1. března 2009 do 29. května 2009 při otevření účtu HSBC Premier a vkladu nových prostředků ve výši právě jednoho milionu korun na termínovaný vklad.
"V době zvýšených turbulencí na finančních trzích je termínovaný vklad pro konzervativní investory ideální příležitostí, jak lze zhodnotit volné finanční prostředky. Premier klienti mohou získat jednu z nejvyšších úrokových sazeb platnou pro kratší korunové termínované vklady v České republice," říká Jiří Zelinka, ředitel osobních finančních služeb. "Tímto způsobem chceme zároveň odměnit naše stávající i nové klienty," dodává Jiří Zelinka.

Prostřednictvím výše uvedeného produktu, který je vždy pojištěn v souladu s platnými právními předpisy (informace najdete na www.hsbc.cz), mohou klienti vstoupit do světa globálních finančních služeb HSBC Premier.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.