« Zpět

Equa bank spouští pro podnikatele běžný účet s individuální úrokovou sazbou

| 18. prosince 2012 - 12:48 | Zprávy | Účty

Equa bank uvádí na trh běžný účet s individuální úrokovou sazbou pro živnostníky a malé a střední podniky. Produkt má parametry spořícího účtu a v současnosti nabízí podnikatelskému segmentu jedno z nejvyšších úročení na trhu. Úroková sazba pro kreditní denní zůstatek do 20 milionů korun je 1,10 % p.a, od 20 milionů korun výše je to 0,01 % p.a.

 

Rozšířením naší nabídky o účet s parametry spořicího účtu chceme oslovit podniky a živnostníky, kteří mají volné prostředky na běžném účtu a hledají možnost, jak je zúročit. Zároveň nechtějí být vázáni žádnou výpovědní lhůtou a vyžadují mít své peníze kdykoliv k dispozici,“ říká Radek Schönfeld, manažer produktového oddělení pro SME segment Equa bank.

Hlavní výhody běžného účtu s individuální úrokovou sazbou pro podnikatele:

  • Vyšší úročení než na standardním běžném účtu
  • Finanční prostředky nejsou vázány výpovědní lhůtou
  • Úroky připisovány měsíčně
  • Ovládání prostřednictvím internetového bankovnictví
  • Individuální přístup firemního bankéře

Úročení kreditních denních zůstatků:

Částka

Úroková sazba pro danou částku

Od 0 Kč do 20 000 000,00 Kč

1,10% p.a.

Od 20 000 000,01 Kč

0,01% p.a.

Equa bank se jako první z trojice bank, které v loňském roce nově vstoupily na trh, začala věnovat firemní klientele a služby nadále posiluje a úspěšně expanduje do regionů. Pro malé a střední podnikatele otevřela již pět poradenských center, a to v Praze, Ostravě, Zlíně, Litoměřicích a v Brně.

Equa bank nabízí podnikatelům řadu produktů a služeb jako jsou např. provozní či investiční úvěry šité na míru nebo nemovitostní úvěry s dlouhodobým splácením. Kromě toho banka pro podnikatele a malé a střední firmy poskytuje také výhodně úročené termínované vklady. Letos Equa bank uvedla na trh i neúčelovou hypotéku PRO, která je určena podnikatelům s výhodnou úrokovou sazbou už od 4,99 % p.a.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.