« Zpět

eBanka je druhá nejobdivovanější

| 19. března 2004 - 14:36 | Zprávy | Účty

eBanka se v kategorii Nejobdivovanější banka v žebříčku Czech Top 100 umístila na druhém místě za Komerční bankou.

eBanka, člen finanční skupiny PPF, se v kategorii "Nejobdivovanější banka" v žebříčku Czech Top 100 umístila na druhém místě za Komerční bankou a před Českou spořitelnou. Výsledné pořadí již šestým rokem sestavuje odborná veřejnost, složená především z manažerů významných tuzemských podniků.
"eBanka za poslední období prošla razantní změnou od specializované internetové banky v banku univerzální. Je potěšující, že tuto proměnu oceňuje také odborná veřejnost," říká Radomír Lašák, předseda představenstva a generální ředitel eBanky.  "Umístění eBanky po boku dvou největších tuzemských bankovních domů navíc svědčí tom, že si nová strategie eBanky vydobyla respekt a uznání," dodává Radomír Lašák.
eBanka v roce 2003 razantně rozšířila svou pobočkovou síť o 119 nových míst, včetně eBanka pokladen ve vybraných obchodních místech České pojišťovny. Investovala do informačních technologií, rozšířila nabídku svých služeb na úroveň univerzální banky a přišla s intenzivní marketingovou kampaní včetně několika novinek na trhu, jako například vedení účtu zdarma.
Výsledek eBanky podtrhl úspěch celé finanční skupiny, neboť nejobdivovanější pojišťovnou se stala Česká pojišťovna a PPF vyhrála mezi finančními zprostředkovateli.
Žebříček 100 obdivovaných firem sestavuje CZECH TOP 100 na základě hlasování manažerů významných společností, ekonomických a finančních analytiků, zástupců oborových sdružení, svazů a profesních asociací.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.