« Zpět

Dobíjení PayPal účtu je nyní možné už i v České republice díky Trust Pay

| 13. března 2012 - 11:25 | Zprávy | Účty

Globální lídr v on-line platbách - PayPal – a společnost Trust Pay právě oficiálně uvedli jednu ze svých hlavních služeb - okamžité dobíjení svých účtů - na český trh. 

Globální lídr v on-line platbách - PayPal – a společnost Trust Pay právě oficiálně uvedli jednu ze svých hlavních služeb - okamžité dobíjení svých účtů - na český trh. Nová služba je provozována ve spolupráci s platební institucí Trust Pay, lídra v segmentu hladkých plateb ve Střední a Východní Evropě, umožňuje klientům převést si peníze z jejich vlastního bankovního účtu na jejich PayPal účet a platit on-line i bez kreditní/debetní karty. Česká republika je po Slovensku, kde byla služba spuštěna začátkem března 2012, třetí zemí na světě, kde PayPal představil tuto inovativní službu.
Tato novinka od PayPal umožňuje klientům převést peníze z jejich bankovního účtu na PayPal účet a platit on-line i bez kreditní karty. S PayPal účtem mohou nakupovat v tisících on-line obchodech, mezi jinými například na eBay či v ehopech značek Nike, Zara, Asos, Ralph Lauren a mnoha dalších.
"Obdrželi jsme více signálů z České republiky o naléhavosti zavedení nové služby, která by zpřístupnila využívání PayPal všem českým uživatelům, nejen k těm s kreditními kartami. Zatímco rostoucí počet českých spotřebitelů hledá tipy na nákupy originálních značek nebo levnějšího zboží v zahraničí, většina populárních obchodů v USA, Evropě či Asii přijímá platby kreditními kartami nebo z účtu PayPal. Nyní bude rozsáhlá nabídka zboží či služeb k dispozici ke koupi během několika kliknutí úplně všem,“ uvedl Przemek Pluta, regionální manažer společnosti PayPal pro střední a východní Evropu.
Nová služba je provozována ve spolupráci s platební institucí Trust Pay.  "Řešení Trust Pay umožní zajímavou alternativu všem, kteří nemají  nebo nechtějí použít svou kreditní/debetní kartu na internetu. Navíc zkrátí čas potřebný na dobití PayPal účtu bankovním převodem až do takové míry, že prostředky budou připsány na PayPal účet v reálném čase, okamžitě po potvrzení převodu. Jsme velmi rádi, že můžeme toto řešení představit nyní i v České republice," uvedl David Rintel, zodpovědný za rozvoj obchodu ve společnosti Trust Pay. 
Služba okamžitého dobití je také aktivní v Polsku a na Slovensku.
Nová služba je dostupná: www.paypal-dobijeni.cz
Výhody dobití PayPal účtu s Trust Pay:
1. Žádné riziko - kredit na účet je připsán před koupí zboží
2. Kontrola nad výdaji - ve srovnání s nákupy s platební kartou jsou nákupy s PayPal méně impulzivní
3. Celosvětové nakupování - můžete nakupovat v tisících obchodů kdekoli na světě
4. Ekonomické - zákazník neplatí žádné poplatky za dobití ani za převody
5. Bezpečné - při nákupu nejsou vyžadovány žádné osobní finanční údaje
 
***
O PayPal
PayPal je rychlejší a bezpečnější způsob jak platit a mít zaplaceno online. Tato služba umožňuje svým klientům posílat peníze bez toho, aby zveřejnily své finanční informace. Mohou tak flexibilně využívat prostředky na svém PayPal účtu, bankovním účtu, jakož i z platební karty. S více než 100 miliony aktivních účtů ve 190 zemích a ve 25 měnách na celém světě, PayPal umožňuje globální nakupování online.
O Trust Pay
Trust Pay je platební instituce s povolením Národní banky Slovenska, která poskytuje platební řešení pro online obchodníky a jejich zákazníky. Trust Pay se specializuje na zpracování domácích plateb v reálném čase pro online obchodníky ve Střední a Východní Evropě.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Dobrý den. Chci pomoci převést finanční přostředky z mého běžného účtu na paypal. Chci se to naučit sám a tak poi vás pěkně žádám praktickou intruktáž třeba po telefonu jak si převádět své peníze tam i zpět. Jsem na Paypal teprve chvíli a moc se v tom zatím neumím orientovat.

Tak tímto prosím vás o pomoc a nějaké vaše telefoní spojení k provedení tohoto úkolu který po vás žádám.

Děkuji a přeji vám krásný den.

Richard