« Zpět

ČSOB zvyšuje úrokovou sazbu u termínovaných vkladů na 2 a 3 roky

| 3. dubna 2009 - 11:17 | Zprávy | Účty

S účinností od dnešního dne došlo u ČSOB Termínovaného vkladu ke zvýšení úrokových sazeb u vkladů na dva a tři roky. Nově se sazby u dvouletých termínovaných vkladů pohybují od 2,25 % p. a. do 2,7 % p. a. U tříletých termínovaných vkladů je úrok nově ve výši od 2,5 % p. a. do 3 %.


Abychom klientům umožnili bezpečné zhodnocování peněz, navýšili jsme od 2. dubna úrokové sazby u ČSOB Termínovaného vkladu na 2 a 3 roky. Klientům tak nyní nabízíme různé možnosti, ze kterých si mohou vybrat ten nejvhodnější způsob zhodnocení jejich peněz. Máme v nabídce zajímavé zajištěné fondy – například Maximal Invest 45 ochrání peníze i klienta. Nový ČSOB Spořicí účet s prémií zase využijí ti, kdo potřebují mít připravenou vždy dostupnou finanční rezervu a chtějí zajímavý úrok za věrnost," říká Pavel Kratochvíl, výkonný manažer segmentu Spoření a investice ČSOB.
Sazby se změnily z původních hodnot u dvouletého termínovaného vkladu z 1,5 % až 1,85 % na 2,25% - 2,70 %. U tříletého termínovaného vkladu šlo o změnu z rozmezí 1,60 % až 2,00 % na 2,50 % až 3,00 % ročně.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.