« Zpět

Co nevíte, najdete na webu Zlatá koruna

| 15. dubna 2010 - 10:28 | Zprávy | Účty

Vybrat si správný finanční produkt není jednoduché. Zvlášť když nové produkty přibývají prakticky neustále, geometrickou řadou. Abychom při výběru jednotlivé finanční produkty od sebe odlišili a mohli se lépe rozhodovat, potřebujeme nějaké srovnání. Toto srovnání nabízí server Zlatá koruna. Nekupovat zajíce v pytli Zlatá koruna na svých internetových stránkách poskytuje to, co jiné finanční servery nemají: komplexní pohled na ucelenou nabídku finančních produktů ze všech oblastí, od bankovních účtů až po leasing. Vedle produktů pro běžného klienta najdeme na serveru Zlatá koruna i velmi rozsáhlou nabídku produktů pro malé a střední podnikatele. 

Co nevíte, najdete na webu Zlatá koruna
Specializovaný server www.zlatakoruna.info poskytuje informace o téměř 600 produktech

Produkty jsou seřazeny přehledně do kategorií (např. účty, stavební spoření, životní pojištění atd.). V rámci kategorií lze všechny produkty detailně porovnávat. Jejich přednosti a nedostatky tak máme okamžitě jako na dlani. 
„Troufám si tvrdit, že možnost porovnat si velmi jednoduše parametry a vlastnosti produktů návštěvníkům pomáhá a je to jedna z věcí, o kterých jsme přesvědčeni, že by lidi měla vést k tomu, aby se více o nabízené produkty zajímali a snažili se jim porozumět,“ říká ředitel Zlaté koruny Pavel Doležal. Návštěvník má možnost, pokud se pro nějaký produkt rozhodne, objednat si jej přímo na webu prostřednictvím on-line prodeje.
Význam internetu poroste
Pořídit si dnes finanční produkt prostřednictvím internetu není žádný problém. 
„Jsem přesvědčen, že role internetu v nákupu finančních produktů dále poroste a poroste i význam internetové komunikace. Zaznamenáváme zvýšený zájem návštěvníků, kteří sami diskutují o jednotlivých produktech a upozorňují na jejich klady a zápory. Tímto spontánním hodnocením se rozšiřuje zázemí Zlaté koruny i její poslání spočívající v kultivaci finančního trhu. Proto budeme tyto aktivity podporovat,“ říká Pavel Doležal. 
Zlatá koruna si již nyní může připsat k dobru, že jako jedna z prvních nabídla lidem prostor k tomu, aby se sami k úrovni finančních produktů vyjadřovali. A to prostřednictvím hlasování v anketách o nejoblíbenější produkty roku, které se na webu Zlaté koruny pravidelně konají.
Rekordní účast v hlasování V minulém ročníku Zlaté koruny bylo odevzdáno v anketách o Cenu veřejnosti a Cenu podnikatelů rekordních 126 tisíc hlasů. 
Rostoucí zájem o hlasování svědčí o tom, že se veřejnost o kvalitu finančních produktů stále více zajímá a vyjádřit svůj názor nepovažuje za zbytečné. Cena veřejnosti a Cena podnikatelů se postupně staly nejprestižnějšími oceněními v celé soutěži a finanční společnosti tyto „ceny udělované samotnými klienty“ považují za největší úspěch. Stále více společností se snaží o tuto přízeň klientů bojovat a produkty tomu přizpůsobují. Zákazník na této snaze může jenom vydělat. Právě nyní, v průběhu dubna a května, vrcholí na www.zlatakoruna.info hlasování ve finálovém kole letošní Ceny veřejnosti a až do konce května pokračuje i hlasování v Ceně podnikatelů. 
Server Zlatá koruna je tak vedle poskytování komplexních informací o finančních produktech a porovnávání jejich kvality současně širokou arénou výměny názorů, které pomáhají tříbit vědomosti a rozhled zákazníků. Takto získané zkušenosti se jim v složitém světě financí budou určitě hodit.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.