« Zpět

Česká spořitelna letos rozšíří svou pobočkovou síť celkem o 16 nových poboček

| 29. října 2008 - 11:53 | Zprávy | Účty

V letošním roce otevřela Česká spořitelna 7 nových poboček (k 27. říjnu 2008) a do konce roku chystá rozšířit nebo změnit pobočkovou síť na dalších 9 místech.

Roste počet poboček otevřených i o víkendu. V pátek 24. října 2008 zahájila provoz v pořadí už devátá víkendová pobočka, a to v OC City Park v Jihlavě. V nejbližší době otevře Česká spořitelna pobočky s víkendovým provozem ještě v Liberci, v Brně a Kladně. Ke stále vyšší dostupnosti poboček přispívá, spolu se zřizováním poboček nových, i rozšiřování otevírací doby těch stávajících. Ke konci září tak měla pobočková síť České spořitelny otevřeno o 365 hodin týdně více v porovnání s lednem letošního roku.

"Dostupnost našich poboček považujeme za klíčovou. I v budoucnu ji budeme dále ještě více vylepšovat. Průběžně sledujeme, ve kterých lokalitách pobočky chybějí, a zároveň monitorujeme návštěvnost stávajících poboček. A právě podle aktuálních potřeb daného místa otevírací dobu i počet a umístění poboček upravujeme," uvedl Jiří Škorvaga, člen představenstva a náměstek generálního ředitele České spořitelny. "To znamená, že otevíráme nové pobočky, ty stávající přemisťujeme do vhodnějších prostor, rušíme polední pauzy nebo rozšiřujeme otevírací dobu v ranních či odpoledních hodinách," dovysvětlil Jiří Škorvaga.

Česká spořitelna v současné době provozuje devět víkendových poboček. Vedle nově otevřené pobočky v OC City Park Jihlava mohou klienti zajít do pobočky v sobotu a v neděli také v Praze (v Hypernově v Čestlicích, Centru Chodov a OC Letňany), v Brně Vaňkovce, Futuru v Hradci Králové, Shopping Parku Ostrava, Hypernově Srbice v Teplicích a ve Vratislavicích nad Nisou. Celotýdenní provoz z pobočky ve Vratislavicích se na konci října 2008 přestěhuje do nových prostor v OC Nisa v Liberci. V listopadu Česká spořitelna nově otevře víkendovou pobočku v Brně (Campus Square Brno) a dále pobočku se sobotním provozem v Kladně (OC Oáza). Počet víkendových poboček se bude i nadále zvyšovat.

K dnešnímu dni mají klienti k dispozici celkem 643 poboček České spořitelny.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.