« Zpět

Česká spořitelna letos otevřela 4 nové pobočky a 27 jich zmodernizovala, do konce roku počty zdvojnásobí

| 15. července 2010 - 10:35 | Zprávy | Účty

O čtyři nové pobočky rozšířila v letošním prvním pololetí svou obchodní síť Česká spořitelna. K lepší a kvalitnější obsluze klientů přispívá také modernizace stávajících poboček. 

O čtyři nové pobočky rozšířila v letošním prvním pololetí svou obchodní síť Česká spořitelna. K lepší a kvalitnější obsluze klientů přispívá také modernizace stávajících poboček.
- 4 nové pobočky
- 27 zmodernizovaných poboček
- 6 poboček přesunutých do atraktivnějších prostor
- 20 poboček s víkendovým provozem
- 14 vkladových bankomatů a 12 transakčních terminálů
- 26 poboček ve všech regionech ČR je vybaveno indukční smyčkou
Česká spořitelna letos modernizovala 27 poboček a dalších šest jich přemístila do atraktivnějších prostor. Do konce tohoto roku má Česká spořitelna v plánu otevřít dalších zhruba šest nových poboček, cca 12 jich přesunout do kvalitnějších prostor a kolem 30 poboček zmodernizovat.
„Dobře fungující pobočková síť je důležitá pro mnoho našich klientů, proto věnujeme rozšiřování a modernizaci našich obchodních míst velkou pozornost. Snažíme se také zlepšovat obsluhu, a proto jsme v tomto roce otevřeli další tři pobočky s víkendovým provozem, kterých celkově máme již dvacet,“ uvedl Tomáš Vaníček, ředitel úseku pobočková síť Region západ ČS.
„Potřeby našich klientů se mění, a proto modernizujeme pobočky tak, abychom splnili jejich očekávání. Například díky nápadu jednoho našeho klienta, který nemá dobrý sluch, jsme vybavili 26 našich největších poboček indukční smyčkou a hodláme v obdobných projektech pokračovat,“ uvedl Aleš Sloupenský, ředitel úseku pobočková síť Region východ ČS. „Indukční smyčka je pomůcka, která pomáhá sluchově postiženým klientům zlepšit komunikaci s bankovním poradcem,“ dodal Aleš Sloupenský.

Česká spořitelna nově otevřela pobočky v Brně Řečkovicích, Praze 6 a také dvě pobočky s víkendovým provozem v OC Varyáda v Karlových Varech a v OC Tesco Uherské Hradiště. Pobočka v Praze 5 Lukách pak zahájí víkendový provoz od září 2010. Klientům je k dispozici také pobočka s prodlouženou otevírací dobou v Praze 1 Na Příkopě. Modernizací prošly pobočky ve všech krajích, ve velkých i malých městech.
Všechny nově otevřené, přemístěné i zmodernizované pobočky jsou vybaveny novými merchandisingovými prvky jako jsou např. stěna s logem ČS, paravany mezi jednotlivými poradenskými pracovišti, produktové nástěnky či nový typ nástěnné knihovny na letáky, velkoplošná fototapeta v čekací zóně pobočky, květinová výzdoba oddělující čekací zónu od poradenské části pobočky, příjemné barvy stěn, nasvětlené produktové plakáty ve výlohách a další.
Od počátku roku již Česká spořitelna nainstalovala osm nových vkladových bankomatů (Brno Vaňkovka, Praha 6 Dejvická, OC Olympia Teplice-Srbice, Brno Kounicova, Opava, Karlovy Vary, České Budějovice a MAKRO Praha Stodůlky). V tuto chvíli tedy svým klientům poskytuje již 14 vkladových bankomatů a tento počet by se měl do konce roku ještě zvýšit cca o šest vkladových bankomatů převážně v krajských městech. V únoru 2010 Česká spořitelna rovněž nainstalovala 11 nových transakčních terminálů. V Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Liberci a Kolíně je tedy klientům nyní k dispozici celkem již 12 transakčních terminálů.
Asi 80 zejména nových a zrekonstruovaných poboček vybavila Česká spořitelna novou technologií, tzv. IP telefonie. Díky této technologii jsou příchozí telefonní hovory klientů do pobočky automaticky přesměrovány (z důvodu obsazenosti linek nebo nedostupnosti volajících, např. mimo otevírací dobu pobočky) a obslouženy v Klientském centru Finanční skupiny České spořitelny v Prostějově.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.