« Zpět

Změny ve stavebním spoření očima klienta

| 27. srpna 2010 - 10:46 | Zprávy | Stavební spoření

Můžete čekat na nové zdanění, anebo můžete smlouvu vypovědět, ale se sankcemi. Tomu se neříká vyrovnaný vztah, ale legální podvod na klienty. Jakýkoli váš krok bude totiž špatně. K napsání tohoto článku mne vedla důvodová zpráva, na kterou jsem narazila na stránkách Hospodářské komory ČR.

Můžete čekat na nové zdanění, anebo můžete smlouvu vypovědět, ale se sankcemi. Tomu se neříká vyrovnaný vztah, ale legální podvod na klienty. Jakýkoli váš krok bude totiž špatně.
K napsání tohoto článku mne vedla důvodová zpráva, na kterou jsem narazila na stránkách Hospodářské komory ČR. Předpokládám, že jde o dokument, na jehož základě budou poslanci rozhodovat o finančních prostředcích téměř 5 milionů účastníků stavebního spoření. Tato důvodová zpráva však obsahuje celou řadu nepřesností a polopravd.

V tomto miniseriálu (navazující text bude publikován během příštího týdne – pozn. redakce) se budeme zabývat rozborem podkladů, na jejichž základě mají zákonodárci rozhodovat o úsporách poloviny národa. V závěru se pokusíme poradit, jak se ke stávající situaci postavit a co dělat pro ochranu svých vkladů.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.