« Zpět

WÜSTENROT Kamarád+ pro děti zdarma a s úrokem 2,2 % p.a.

| 30. června 2010 - 15:41 | Zprávy | Stavební spoření

Stavební spoření WÜSTENROT Kamarád+ pro děti a mládež do 18 let vysoce ocenili odborníci v letošní soutěži o nejlepší finanční produkty Zlatá koruna. Stříbrná koruna v kategorii stavební spoření a Bronzová koruna za Novinku roku svědčí o tom, že WÜSTENROT Kamarád+ je v současné době nejlepším stavebním spořením pro děti.


Základní předností tohoto spoření, jehož nabídku stavební spořitelna Wüstenrot prodloužila do 30. listopadu, je vysoké úročení vkladů ve výši 2,2 % p.a. a uzavření smlouvy zdarma. Spoření se uzavírá na částku 300 000 korun, úspora na poplatku tak činí 3000 korun. U šestiletého spoření dosáhne klient nejvyššího průměrné zhodnocení vkladů až 7,1 % ročně.
Z nabídky STAVEBNÍCH SPOŘITELEN vybírejte a produkty porovnávejte zde
Vyšší cílová částka umožňuje rodičům, aby svým  dětem spořili déle, uspořili jim vyšší částku a vytvořili jim tak solidní základ pro financování bydlení. Z ušetřených peněz však lze krýt i náklady na studium apod. Jako u každého jiného stavebního spoření jsou vklady ze zákona pojištěny a výnosy – připsané úroky a státní podpora – nepodléhají dani z příjmu.
Klient neplatí úhradu za uzavření smlouvy, pokud na účet stavebního spoření uspoří do 4 měsíců od uzavření smlouvy 3000 korun. Tuto částku lze samozřejmě vložit i jednorázově.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.