« Zpět

Stavební spořitelna Wüstenrot nabízí vyšší úročení úspor

| 7. ledna 2009 - 12:49 | Zprávy | Stavební spoření

Stavební spořitelna Wüstenrot prodloužila nabídku úrokově zvýhodněného Oranžového spoření do konce ledna 2009. U Oranžového spoření lze, díky úrokovému bonusu, dosáhnout úroku z úspor až 2,9 % p. a., což je o 0,9 % procentního bodu více než než je obvyklá úroková sazba z úspor stavebního spoření. Dobrá zpráva pro všechny, kteří nestihli uzavřít stavební spoření do konce roku...

Stavební spořitelna Wüstenrot prodloužila nabídku úrokově zvýhodněného Oranžového spoření do konce ledna 2009. U Oranžového spoření lze, díky úrokovému bonusu, dosáhnout úroku z úspor až 2,9 % p. a., což je o 0,9 % procentního bodu více než než je obvyklá úroková sazba z úspor stavebního spoření.

Dobrá zpráva pro všechny, kteří nestihli uzavřít stavební spoření do konce roku

Bonus je klientovi přiznán při ukončení spoření, a to v závislosti na celkové době spoření. Maximální výše bonusu činí 40 % z celkem připsaných úroků. Ve spojení se státní podporou může průměrný roční výnos Oranžového spoření dosáhnout až 7,1 %.

Oranžové spoření je určeno pro všechny klienty - fyzické osoby, kteří smlouvu o stavebním spoření uzavřou do konce ledna a nevyužijí úvěr ze stavebního spoření. Podmínkou přiznání bonusu je minimálně 6 let spoření a splnění podmínek pro přidělení cílové částky.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.