« Zpět

Stavební spoření Wüstenrot s vyšším úrokem z úspor

| 10. března 2009 - 12:19 | Zprávy | Stavební spoření

Stavební spořitelna Wüstenrot zvýšila s účinností od 1. března 2009 úrok z vkladů stavebního spoření. Klientům, kteří stavební spoření využívají spíše jako tvorbu finančních rezerv, nabízí zvýšenou úrokovou sazbu z úspor 2,2 % ročně. Při optimálním využití spoření dosáhne klient na průměrný roční výnos přes 7,1 %.


Vklady stavebního spoření jsou samozřejmě pojištěny. Stavební spoření Wüstenrot je v době přetrvávajících nejistot a výkyvů na finančních trzích jednou z bezpečných forem investic se zaručeným výnosem. Pro nezletilé děti je ideální spoření KAMARÁD. Uzavření smlouvy je osvobozeno od poplatku, tedy zdarma. Vysoký výnos zaručuje úroková sazba 2,2 % p. a. a státní podpora.

Klienti, kteří financují své bytové potřeby pomocí úvěru, mají u stavební spořitelny Wüstenrot nadále možnost volby kombinace nižších úrokových sazeb s úrokem z úvěru jen 3,7 % p. a.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Dobrý den. Pro našeho tehdy 6-letého vnuka  jsme založili v březnu 2017 staveb,´. spoření -tuším Kamarád - smlouva zní na jméno jeho maminky stí, že jsme se dohodli, že spoření budu platit já, což také ji 6. rokem činím - dnes jsem poslala 6. splátku na celý rok ( vzhledem k mému pokročilému věku tak činím každoročně z opatrnosti už v ždy  počátkem roku na celý rok). Při uzavítŕání smlouvy nám bylo ředčeno, že v případě dodržení plateb po celou dobu 6 let  pak vnukovi bude připsán nějaký zvýhodněný úro jako bonus. CCa v polovině spořící doby jsem se informovala  na pobočce v Olomouci, zda chodí řádně mé platby na účet -snacha mi sice dala nějaký Pin, abych se na účet mohla podívat, ale nějak se mi to nedaří, a tam mi bylo řečeno, že k tomu bych musela jseště zaplati i za celý sedmý rok. Prosím proro o laskavé sdělení, jak to vlastně je, děkuji předem za odpověď a vzhledem k datu přeji vše dobré do nového roku. S pozdravem Z. Krejčí