« Zpět

Překlenovací úvěr MAXI TREND

16. února 2004 - 15:48 | Zprávy | Stavební spoření

 


Překlenovací úvěr MAXI TREND

Stavební spořitelna České spořitelny

Charakteristika produktu:
Produkt je určen fyzickým osobám, které potřebují rychlé financování svého bydlení. Klientům nabízí možnost okamžitého financování bydlení. Je vhodný i pro ty zákazníky, kteří nemají volné prostředky, které by mohli použít jako akontaci nezbytnou pro získání běžného překlenovacího úvěru u stavebních spořitelen. Hlavní uživatelské vlastnosti - Výše úvěru (nebo součet výší současně poskytovaných úvěrů) = min. 300 tis. Kč - Možnost akontace 0 - 40 % potřebné cílové částky - Jako zajištění je třeba sjednat zástavu nemovitosti - Sjednané úrokové sazby jsou neměnné pro celou dobu splácení- Možnost mimořádně umořit úvěr bez sankčních poplatků.
Dva typy překlenovacího úvěru MAXI TREND:
A. Střednědobý (SD) MAXI TREND- Povinné dospořování do doby vzniku nároku na úvěr ze stavebního spoření- Výše částky na dospořování: 1/60 z částky chybějící k dospoření 40 % cílové částky- Maximální doba splatnosti až na 5 let a úvěru ze stavebního spoření až 13 let (celkem je tedy možná splatnost úvěrového obchodu až 18 let)- Úroková sazba 6 % p.a.
B. Dlouhodobý (DD) MAXI TREND- Povinné dospořování do doby vzniku nároku na ÚSS- Výše částky na dospořování: 1/150 z částky chybějící k dospoření 40 % cílové částky- Maximální doba splatnosti až 10 let a úvěru ze stavebního spoření až 13 let (celkem je tedy možná splatnost úvěrového obchodu až 23 let)- Úroková sazba: 6,8 %